måndag

idag har jag mått så jävla dåligt. har aldrig haft såhär ont i halsen. kan knappt prata.. har inte ätit nånting, förutom typ 2 makaroner. men det går väll över snart :) jag träffade min sötnos idag, [hemlis] ;) sen har jag träffat jessica också. jag körde moppe båda gångerna, och haha det känns som jag är full när jag kör xD haha, de är skit kul, fast lite läskigt också.. det är väll på grund av alla mediciner antar jag.
nu gör min hals för ont.. så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu
xoxo Sarah Davis


jag hatar killar

de är konstigt hur man kan tro så fel om en person. man tror att man känner personen, men i verkligheten är den helt tvärtom din uppfattning. man är kär i en person som egentligen inte finns.
jag trodde så fel om dig.. jag trodde jag kände dig, men de va helt tvärtom. jag är kär i en person.. men den person är inte den personen du är idag.
du är precis lika fittig som alla andra jävla äckel bögar.


så sant

You have to take the good with the bad.  Smile with the sad. Love what you got. And remember what you once had. Always forgive. But never forget. Lern from your mistakes, but never regret. People change, things go wrong. Just remember , life goes on


10 dagar hemma

tjenixen, finns inte så mkt att säga om dagarna som gått för jag har inte gjort så speciellt mkt :P
jag är ganska glad för tillfället, för mamma köpte nyss massa kläder till mig, för att hon tyckte så synd om mig, [världens bästa mamma]!!







bra tröja till dansen





nu kommer jag få blondt hår igen! woho

martin kom och lämnade schampo till mig som ska ta bort det gröna ut mitt hår!! äntligen, fast jag ska duscha imorgon ist, jag kommer ramla ihop i duschen om jag gör de, och de är ju inte så bra. men nu ska jag och jessica kolla på film, hare bra puss hej <3

haha lite humor, den heter anti green, och är grön xD haha

fredag

nu är jag hemma.. kom hem klockan 11 kanske. direkt efter att jag lämnade sjukhuset åkte jag och mamma till skolan och hämta massa böcker. eftersom att jag inte kommer va i skolan på 10 dagar..
maria kom hem till mig idag också, vi tog det bara lugnt och sen satt jag och försökte äta potatismos i typ 1 halvtimme, men det gick inte xD
jag och mamma åkte ner och hyrde film till ikväll.. jag och jessica ska ha mys kväll :) de ska bli skönt, att bara sitta hemma en dag.. men efter 10 dagar kommer det bli långtråkigt..
juste nu sitter jag och kolla på top modell, så ska fortsätta göra de nu.
skriver sen xoxo Sarah Davis

läskigt eller hur!?


jag bjuder på den här.. tänkte bara visa dom sexiga hörlurarna xD


Davis Sarah

marija häääääääääär

me love you!
 

några månader gammal bild, haha


onsdag

tjenixen.. förlåt för att jag inte skrivit nånting. men jag har haft så mkt att göra och tänka på.
nu äre såhär, att imorgon ska jag opereras :S jag är så jävla nervös! jag kan inte ens äta.. ah jag som vill gå ner i vikt. de kommer funka iaf, kommer inte kunna äta eller prata på typ 2 veckor x) ska operera bort halsmandlarna om jag inte sakt de förut. och jag ska sova över på sjukhuset :O jag HATAR sjukhus, usch usch usch!!
jag kommer hem på fredag och kan förhoppningsvis skriva då [om jag orkar], jag kanske deckar direkt när jag kommer hem.. vem vet.
jjaja.. idag var jag först med jessica, john och felix, sen drog jag hem till mr [hemlig] ;) haha, efter det åkte jag och hämta maria, hon fick ha en barn hjälm på sig, HAHAHA så jävla kul! jag fick inte ta en bild, så ni får tyvärr inte se :( iaf, så åkte jag och maria och hämta jessica från hennes dans, och sen drog alla vi till bällstaberg [bb].. och va där en stund. fast sen drog maria och alla andra därifrån, så jag och jessica åkte hem till henne och kolla på den där nya serien som handlar om vampyrer.. fattade ingenting, men jag ska faktiskt följa den serien [första nånsin].
jag ska faktiskt krypa ner i sängen, och försöka sova. fast de kommer faila så hårt. det finns inte ens chans att jag kommer kunna sova.. -.- men ett försök kan jag göra iaf.
skriver när jag kommer hem från sjukhuset :)
xoxo Sarah Davis

HAHA!




lite stor hjälm kanske xD


min kusin andrew och hans band [dom är grymma] har äntligen kommit ut med en skiva!
City Escape, lägg de på hjärnan

måndag

idag har faktiskt vart en rolig dag :) till och med skolan va rolig :O inte normalt! eller så var jag bara onormalt glad (a) de finns bara 4 st som vet vrf.. tihi ;) men iaf.. efter skolan åkte jag och bianca till täby centrum och träffa, sandra, gurra och erik. vi åkte till täby kyrkby och träffa en massa, kommer inte ihåg alla namn. men iaf, sen åkte jag och bianca till frisören i vallentuna, och där beställde jag ett schampo som tar bort grön färg xD HAHA! lite humor faktiskt. men så de är bra iaf. sen åkte jag och bianca hem till mig och pluggade, fanns inte så mkt och plugga men de va lite iaf. efter att jag ätit och vi pluggat klart, åkte vi till lovisedal och träffa jessica, john, anton och gurra. vi satt där och lyssna på musik och skit, sen drog vi till täby kyrkby och gjorde typ ingenting. fast jag drog efter typ 10 min till bällstaberg [bb].. måste bara säga en sak. jag såg en sak som va så jävla humor! haha fett synd säger jag bara!!! HAHAHAH!







jag älskar dig verkligen bianca ruponen

skola imorgon..

tjenatjena.. idag har jag inte gjort så mkt, har vart med jessica och maria. vi åkte och träffa martin, john och en till på lovisedal. sen åkte jag, maria och jessica till erika och va där en stund. vi gjorde typ ingenting x) haha. sen åkte maria och jessica hem. så jag drog ner till centrum för att köpa cola till pizzan. i centrum träffa jag, maichel, adam, malki och jonny. sen åkte jag och köpte colan och efter de träffa jag, gormaz, linda, jeppe och lollo. jag snackade med dom ett tag sen åkte jag hem till min goda kebab pizza. medans jag satt och åt den, så satt jag mamma och pappa och kollade på massa gamla bilder.. de va skit kul! Haha.
nu sitter jag med ansikts mask och tar det lugnt. skit skönt att bara ta det lugnt, de va länge sen jag gjorde de.. måste göra de oftare.
funderar faktiskt på att gå och lägga mig i sängen och göra nånting. kanske läsa :O haha nej driver, jag är ingen läsar person.. jag ska nog kolla på tv nu, skriver sen
xoxo Sarah Davis

haha jag sa lite extra vitlökssås, visst blev de "lite"..?


haha!! jennie, emelie, julia, felicia och jag när vi va små. vi hade gjort en circus, som vi visa upp för våra föräldrar x)

 
ohyes, jag har vart speciell ända sen jag va liten.. (född sån, you know) ;)


som ni ser.. min pappa va ingen snäll kille när han va ung

haha min mamma va lite busig hon också när hon va ung x)

söndag.. inte min dag helt enkelt!

igår va nog den bästa kvällen, så jävla chill! kvällen började med att jag och jessica träffade malki, adam, Miachel och karim. vi va hemma hos adam ett tag. fast sen drog jag och maria o träffa erika och martin. jag martin och maria drog till en fest hos nån kille. de va kul, träffade massa gamla kompisar som man inte ser så ofta. fast sen efter ett tag drog, jag martin och maria hem till erika igen, där bada vi jacuzzi och lyssna på musik. de va as skönt.. men de finns en nackdel med jacuzzin.. mitt hår blev grönt!!!!! DAMP. grönt, fattar ni grönt x) haha så typiskt mig. jag har hårfärg hemma.. men jag kan inte färga de, för jag har ny duschat och blött hår. och det ska va torrt och inte ny duschat, så jag får vänta till imorgon.. suck, måste gå i skolan med grönt hår. jaja.. det kommer inte bli första gången dom i skolan ser mig konstig x) men det blir första gången för 7orna, haha stackars dom! nej men nu ska jag sätta på mig lite kläder och sen dra o träffa martin sjöbeck och några till.. kanske ska  ha en grön tröja som matchar håret? :) SAIK! aldrig. haha, vafan ska jag ha på mig :S aja hittar väll nått hoppas jag.
xoxo Sarah Davis
















pepsi

måste bara säga en sak.. jag har inte sakt att det bara är jag som har ett jobbigt år framför mig. alla andra har också det!!

lördag

tjenixen. igår hände det en massa, men det tänker jag inte gå in på. men iaf. jessica är här och vi åt nyss makaroner med köttbullar (made by Sarah) det blev skit gott :D vi ska nog bara ta de lugnt nu. inte göra nått speciellt. eftersom att de blev lite mkt igår :P (ni som inte är dumma i huvet, fattar) ikväll är det fest igen. ska dra dit med några kompisar. skriver lite senare. och då kommer kanske en massa bilder också :)
xoxo Sarah Davis

fredag

EEY! jag är med linnea, linnea skogberg inte ingberg :P vi ska dra ut på en liten fest, WIHOOOO :D woooaaa. HAHA, nej men ska va seriös. jag vet inte vad jag ska skriva. vi hörs sen pusspuss




onsdag

suck.. imorgon är det skola! f*ck! jag kommer inte kunna sova, de är en sak jag är säker på. jag vill inte gå och lägga mig, för då blir det torsdag, och fan jag vill inte! buhu :'(
idag har jag vart med maria, och jag fick min tjock tröja :D den va skit fin! sen åkte jag och jessica till täby centrum och kolla på bio [harry potter] den va skit bra. men jag fatta nästan ingenting.. -.- och dumbeldor dog.. buhu :'( inte bra, enligt min åsikt! men film är film. efter bion åkte jag och jessica till lovisedal och träffa john och anton.
nu sitter jag hemma och sörjer över att sommarlovet är slut.. nu är det ett helt år kvar till nästa. och framför mig har jag ett år med massa prov, läxor och nationella! BAJS, SKIT, ÅÅH!
aja.. jag ska försöka sova nu [
lycka till, till Sarah!] skriver imorn, antingen på morgonen eller efter skolan..
xoxo Sarah Davis


pictures

Här kommer lite bilder från igår kväll













tisdag

shheeeena. idag kom maria hem från thailand :D woho! har saknat den där bruden. och vet ni vad hon har köpt åt mig (a) en Ed hardy tröja [fejk förståss] men ändå! nu är jag happy face + ! :D
vi tältade aldrig igår, för jag orkade inte, så vi ska tälta ikväll. eller jag tror de iaf.
jag duschade nyss, så jävla skönt! och nu snart ska jag åka och hämta jessica. jag ve tinte vad vi ska göra, antagligen bara va hemma och ta de lugnt. men jag måste försöka hitta nånting att ha på mig, jag skriver när jag har lsut och tid. pusspuss <3


nu ska jag och john dra ut era fiskorvar!

precis lika snygga som ALLTID! [saik]

bubble trubble

nu är jag med JOOOOHNY PONKEN :D! vi ska dra ut och göra nånting snart, [tälta] KANSKE, men jag tror de blir så. men ah skitsamma. haha fyfan fan vilket oseriöst inlägg. puss på stjärten!

jessica, jag, felix, oscar, martin och david

jag och john

jessica och jag

martin, jessica, felix, jag och oscar

jag och anton

david, jag, martin och jessica

jessica, jag, david, felix och martin

ajajaj!

nu har jag piercat mig i under naveln. ska pierca om mig över sen, då kommer det se mkt bättre ut :)
här har ni en bild iaf

den ser sne ut, men den är rak


köpte dom här örhängena också

måndag

jag är så äckligt trött! jag har bara sovit 2 timmar inatt.. jag, jessica, john, david, martin, anton, felix tältade idag, eller ah igår. vi gick och la oss kl 7. men då kunde inte nån hålla käften iaf. och sen kom martin, danne och linus och väkte oss halv 10 -.- så jävla irriterande, och jag va så jävla trött, och HEJ MORGON FRILLA OCH HEJ DÅLIG ANDEDRÄKT! inte nice nånstans.
som jag sa igår, så åkte jag och jessica in till stan för att pierca mig i under naveln. men gissa vad. jo när jag och jessica kom till piercing stället, så va de STÄNGT.. damp! så jag och jessica ska åka in idag ist. även fast vi är så jävla trötta. ja vill bara få de gjort.
jag lägger upp en bild på min navel när den inte är ful och uppsvullen :P
xoxo Sarah Davis

söndag.. BARA 5 DAGAR KVAR TILL SKOLAN :'(

jag har panik. skolan börjar snart! det är så mkt jag inte gjort som jag vill göra.. fanfanfan!
menmen.. idag ska jag och jessica åka in till stan. och jag ska (damdamdam) Pierca mig i under naveln, WOHO! ska kanske ta om över också, men vi får se :) jessica kommer hit snart, och så ska vi fixa oss. skriver när jag kommer hem, pussis :D

lördag

nämen tjenare hörni.. ja har inte skrivit nånting för jag har typ inte vart hemma nånting. i fredags, va jag med jack, linnea, martin, niclas, gormas, elena, linda. sen drog jag på fest.. idag åt jag inne i stan, skulle på the voice men jag pallade inte så jag drog hem och va med bergs och erik. mer finns det typ inte att säga.
är riktigt sur just nu. så skriver mer imorn. puss hej


fuck off..

de blir ingen tältining, eftersom att en viss omogen person inte vill att jag ska va, bara för att han e så äckligt feg. usch fyfan! blir så jävla sur på sånna människor!
aja, idag va jag med john och anton, vi åkte till nått berg och satte oss där med chips och cola! ;D ikväll ska jag vara med, linnea, linnea och victoria. vi får se vad vi gör. men nånting kommer vi göra iaf.
ska duscha nu, skriver sen xoxo





haha john har så jävla tjejig röv x)




close up!

dags för utgång! haha

HAHA!

när jessica kör moppe, är ingen säker!!

torsdag

nämen tjenare människor ;D
idag ska jag åka hem till john och sen träffa anton, vi ska ner till skavlöten och bada.. sommarlovet är snart slut liksom :( alla andra ska åka in till stan, men de pallar inte vi, för det kan man göra vilken dag som helst på året. Jessica åkte på nått dansläger idag och ska va borta tills på lör.. lite boring, men kul för henne. ikväll ska jag tälta, och nu ska jag faktiskt de. ska tälta med, martin, pontus, robert, danne, kanske john, säkert massa andra också.. de blir väl kul. jaja, måste gå och hitta nånting att ha på mig nu x) john har ringt och trackat mig för att jag ska skynda mig, så jag får väll lov att skynda mig lite iaf. skriver ikväll om jag kommer hem nånting. puss på magen <3

föralltid hoppas jag på dig..

Föralltid är inte så länge,
bara en tid utan dig vid mig
föralltid är inte så länge,
bara en stund
föralltid är inte så länge,
bara något vi säger för att kunna hoppas på en evighet
föralltid är inte så länge,
så vitt jag vet
föralltid är inte så länge,
för annars skulle jag haft dig kvar hos mig
föralltid var inte så länge,
det fanns aldrig
föralltid var drömmen som slog igenom
föralltid behåller jag den drömmen,
och hoppas om och om igen!
på mina gamla drömmar
föralltid hoppas jag på dig

jepsi pepsi

de blev inget stan x) vi orkade inte alla människor och vi orkade inte åka tåg, haha jag och jessica har blivit så jävla lata! men iaf, ist för stan åkte vi till bällsta berg och kolla på fotbolls match (no life) OHYES! sen kom de massa folk dit.. jag skulle egentligen tälta idag, men jag orkade inte. så nu är jag hemma och deppar. en sak säger jag bara, kärlek är bajs och killar är SKIT! a men iaf. efter ett tag åkte jag och sofie därifrån och snackade.. gissa om vad, jo om killar. de vi kom fram till är att killar borde inte finnas. dom sårar bara. jag förstår mig inte på dom.. jag kommer aldrig våga släppa in nån kille igen.. jag kommer aldrig våga börja gilla nån. de ända som händer är att man blir sårad. jaja.. för mkt om depp saker.
imorn vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. ska väll träffa linnea antar jag. vi kommer väll hitta på nått :)
men jag ska försöka sova nu och inte tänka på för mkt.. godnatt på er, sov gott :) <3

jessica är alltid lika snygg, så inga komentarer


jag langar en sexig pose som vanligt x)

läskig hårfön

mamma har köpt en ny fårfön, och den är skit läskig!



resultatet efter att jag fönat håret.. stort hår!

onsdag

idag kommer linnea hem :D wiiho! har inte träffat henne på snart 2 veckor.
jag duschade nyss, så nu sitter jag i mjukis kläder och myser. har fått ont i halsen.. hade nyss halsfluss liksom.. de blir alltid så direkt när pencilinet är slut så får jag ont i halsen. aja de är bra att jag ska operera bort hals mandlarna om typ 2 veckor så blir jag av med halsfluss skiten!
snart ska jag gå och föna håret, eller iaf försöka, för det blir alltid jävla troll ruffs när jag fönar det, men ska försöka iaf. efter det ska jag åka och hämta upp jessica sen ska vi dra till bällsta berg och träffa massa kompisar.
det är tragiskt.. man kommer bara närmare och närmare skolan. nu är det bara 8 dagar kvar :'( buhu, jag orkar inte! jag hatar alla läxor och alla prov. det här året kommer nationella också. woho verkligen -.- eftersom att vi har sån tur kommer vi ha nationella i spanska och no också! NOOOT! så typiskt bara för att jag är 94, vi 94 får alltid all skit. så jävla irriterande.
men i alla fall, igår så var jag med, john, anton, robert, martin, ea, jessica och pontus. vi va hemma hos john och rökte vatten pipa, och sen drog vi till donken. men det var typ bara jag och jessica som åt xD haha vi är tjockisarna i gänget!
ikväll ska kanske jag och jessic dra in till ung 08 och kolla på RMK, så de blir väll kul hoppas jag. haha vi kommer säkert äta donken då också x).. haha men vad är ett liv utan macdonalds? ah det vet inte jag och jessica iaf. haha
men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv för att jag har ont i halsen.
skriver sen era puss gurkor<3

blöt?





de va länge sen jag lyssna på den här låten.. så jävla gammal
så många gammla minnen som kommer upp. men också nya..

im just so fucking depressed


tisdag

tjenixen! kag vakna kvart i 9 idag -.- de va inte kul kan jag säga..
jag och mamma åkte ner till doktorn i centrum, och där tog jag livmoder halscancer sprutan, DE GJORDE SKIT ONT! och armen blev helt slapp och skit seg. men iaf, efter de gick vi och fixa mitt bankomat kort igen xD de va nånting vi behövde göra. men nu är allt gjort, och kortet kommer hem till mig på tors eller fre.
idag ska jag, martin, jessica, john och några till åka till skavlöten och bada. sola kn vi inte göra för de finns ingen sol x) men det är så äckligt klibbigt varmt så de ska bli skönt att bada. men vet ni, jag ska nog lägga mig i sängen igen, klockan är bara 11, och jag kommer bli väckt kl 12 de är jag säker på, och gissa av vem.. jo jessica x) men nu ska jag sova, god morgon på er ;) <3

fick hem nån gratis mobil idag, en samsung touch, vet inte om den är bra. men ska prova den. jag kommer få damp på touchen, haha så vi får se om den e hel efter en dag med Sarah


idag är det måndag..

det har faktiskt varit en ganska nice dag idag.. de började med att jag och mamma åkte och fixa mitt bank kort. sen åkte jag och träffa joakim, pontus, martin, och 3 andra killar, och alla vi åkte och käka kebab. efter de åkte jag, martin och pontus hem till john och kolla på film, sen kom anton och nån annan snubbe dit också, :P haha, efter att vi hade kollat på greece (vet inte hur de stavas) men ni fattat nog vilken film jag menar :P sen åkte vi och träffade massa människor i vallentuna, men sen fick jag damp så jag åkte hem :P jag ska äta snart tror jag, sen ska jag dra ut och träffa bergs. vet inte vad vi ska göra, men vi hittar säkert på nått. jag ska gå och ta en dusch nu, skriver lite senare, puss <3




söndag

är det bara jag som är allmänt irriterad, deprimerad, sur och ledsen? finns många saker det beror på. men det tänker jag inte gå in på.
idag har jag inte gjort så mkt, har vart me jessica och massa andra människor. vi gjorde inte så mkt vi heller..
ja ni, imorgon måste jag gå upp ganska tidigt för jag och mamma ska dra och fixa mitt bankomat kort.. vet ni va ja ska göra me de? jo jag ska lägga undan kortet i typ 1 halv år eller ett helt år och inte använda de nånting, och sen kan man shoppa fö typ 12 000, de blir sjukt nice. men grejen att inte använda de på ett halv år kommer bli riktigt svårt. men jag kommer klara de (hoppas jag)..
jag tror ja tänker lägga mig i sängen och lyssna på musik, ja ni, alla har sina stunder i livet då man helt enkelt inte mår speciellt bra.
skriver imorn
xoxo eran Sarah


lördag

tjenixen, idag va de en dans fri dag, ganska skönt faktiskt, jag tänkte gå på audition till diambra, men sen började jag tänka efter, eftersom att det är så mkt dans där och i stan, och jag kommer ha så jävla mkt plugg så ska jag gå nästa år ist. så de blev så ist..
idag har jag vart hemma hos jessica, sen träffa vi john och joakim ett litet tag. sen låg vi och sola och åt glass båtar!
I LOVE GLASSBÅTAR!
nu är vi hemma hos mig och ska äta, och fixa oss ska vi också göra sen ska vi dra ut och träffa massa männsikor. haha fyfan va tråkigt inlägg men skitsamma ;) vi hörs senare era bananer <3


fredag

sista dansdagen.. tråkigt men ändå skönt, har träningsverk i hela kroppen xD haha. har ju inte tränat på hela sommarlovet, så de klart de känns lite konstigt. ja ni.. igår träffade jag jennie, martin och joakim, de va mysigt, jag och jennie satt och snackade om en massa och sen kom martin, och då kom jag och jennie på massa minnen från när vi va små, haha! martin fatta ingenting medans jag och jennie satt o as garva.
juste fan, jag fick en ipod igår :D WOHO. har jag velat ha länge.. ända sen jag tappade bort min -.- suck på mig. men nu ropar min mamma på mig, ska dra till dansen, puss på er <3


no time at all

jag har verkligen inte haft tid att skriva nånting sen i början av veckan. hela min vecka har börjat med att jag vakna åt frukost, sola, dans, direkt när jag kommer hem drar ja ut igen. och sen så kommer jag hem kanske vid 1-2 och då går jag och lägger mig direkt. så jag har inte haft tid att skriva, men jag tänkte va snäll och skriva lite. jag hoppas jag kommer kunna skriva mer efter fredag. men det får vi se.. idag är det exakt 2 veckor tills skolan början -.- jag får panik så fort jag tänker på de.. menmen, bara 1 år kvar till sommar lov -.- jävlar, fan palla. men nu måste jag gå och hitta nånting att dansa i, skriver snart (hoppas jag)
xoxo Sarah Davis

ni har säkert hört om att bounce och massa andra dansa för michael jackson för några veckor sen..
jag skulle vart me där om jag inte va i gransäs då.. lite surt -.-

haha..

nu blev sådär igen, att jag inte orkade skriva nånting. men ah jag ska försöka berätta lite om fre och lör. i fredags va jag, linnea, jack, filip, och en massa på fest hos helena, hela kvällen slutade med att jag, jack, linnea och filip åkte till donken halv 7 på morgonen. de va så jävla gott! så jag fick inte sova så mkt den natten. på lördagen så var jag, linnea, jack, jessica, och en massa på fest nånstans jätte nära mig. fast jag och jessica drog ganska tidigt, för jessica skulle hem och jag var så äckligt trött. ah de va väll en kort samman fattning av fredagen och lördagen :P och nu är de söndag, och idag har jag inte gjort så mkt, jag va hemma hos john en snabbis med jessica, nils, pontus, john, martin, anton.. alla förutom jag och john åkte och köpte donken, (dom köpte åt oss också) (a), så medans alla va borta och köpte donken gjorde jag och john vårrullar och kolla på jönssonligan xD mahah!
ikväll ska jag och jessica åka till täby kyrkby och träffa bianca och typ 15 andra och fira hennes födelsedag. BIANCA FYLLER 15 IDAG! :D WOHO nu är hon byxmyndig!
nu ska jag och jessica försöka hitta nått att ha på oss, men jag skriver sen, och jag lovar jag ska orka :P

RSS 2.0