HelaHelgenBlandadIEttInlägg

Här är helgen i bilder. Orkar inte säga så mkt









Goodgirlsgonebad

Jag vaknade nyss och klockan är 3 -.- lyckat Sarah!
Jag har match idag klockan 5, är så grymt otaggad på de. Menmen jag anmälde mig frivilligt så jag får väll stå ut helt enkelt?
Ikväll blir det fekkelicious! och jag kommer inte va så fullt nykter ikväll, hehe. Nej men ska ju fira min födelsedag, och då går de vilt till! haha nej skojjar bara [eller] ;D haha!
Hann inte blogga nånting igår, så här kommer massa bilder

1.Viktor i 7an kan vara skön ibland. HAHA
2. I torsdags, jag och Felixen
3. Robin hade köpt bröd på lidl xD haha
4. Jag kan också vara snygg ibland
5. Vi gillare!
6. Jag gillare!

     


trött eller dum i huvet?

De här är inte logiskt..


okej här erkänner jag faktiskt att jag är lite dum i huvet.. men jag kommer seriöst inte ihåg ett skit


Here comes the presenter!

Min nya kamera är tuuung!
bild med mig och den dåååra ;D


1. Kenza jacka och väska, jacka från nån hemsida. Väska från Australien Anna Sui
2. Kofta från HM
3. Klänning från MQ
4. Söt tröja/klänning från Bik Bok
5. Skjorta från Gina Tricot
6. Blus från HM
7. Randig tröja från MQ
8. Randig tröja från MQ


       


skolasuger

Idag är det min första dag som 16 åring, och den börjar med skola! that sucks -.-! Men det får ja väll stå ut med helt enkelt ;) hah
Ikväll har jag först tennis sen spinning. Alla som provat spinning som jag känner säger att de är sjukt jobbigt, så jag kommer väll antagligen vara helt slut efter? x)
Idag har vi hemkunskap för första gången i enhagen [har jag för mig]. Det suger om man tänker efter, för nu måste vi vakna 1 och en halvtimme tidigare för att vi ska ha hemkunskap liksom -.- onödigt tycker jag iaf
Ska hitta nånting att ha på mig nu
Se ya later! :D
xoxo Sarah Davis


tröttttt..

Jag är sjukt trött men vill inte sova.. för då är min födelsedag slut :( buhuuuuu! ett år kvar nu bara då -.- suck.
Ni får se alla bilder på det jag fick igår, för tänkte nämligen försöka ta kort på alla saker med min nya systemkamera! ;) vi får se hur de går
Jag och jemma åkte aldrig hem till henne, vi stanna hemma hos mig och tog massa konstiga kort ist x)
here we go




äsch orkar inte nu<3


Jag fotograf?!

Jag och Jemma ska snart ta bussen hem till henne. Vi ska typ träffa marcus och någon till. Lägger upp bilder på alla de fiiiiinfina sakerna jag fick sen.
xoxo Sarah Davis


Jemmilicious

Nu ska jag dra till Jemmas skola och träffa jemma, vi ska gå till täby centrum och shoppa lite (A) hehe
Sen ska vi dra till felix och vara med honom. Måste verkligen skynda mig till tåget nu
PÖSS


IDAG ÄR MIN DAG!

YEPP, precis som de står på rubriken, idag är min dag, och INGEN ska få förstöra den! INGEN
Ett år äldre, ett år dummare? xD


BLAME IT ON THE ALCOHOL


jagkommeraldrigbli15igen

Jag kom in i den gruppen jag vill epå sway! FB,är sjukt glad. och som grattis fick jag beställa massa saker som mamma betala! :D

1:  två sånna här tröjor en i vitt och en i svart
2: Bikinin också

2 par ballerinor, ett par högklackade, 2 par solglasögon
ME LIKE

  

 


hungrigsomengrisellersägermanså?

Kom nyss hem från skolan. Vi slutade 10 över 4 och sista lektionen var dans [sjukt seg och b dans] usch.
Den här dagen har också sugit. Imorgon är det min födelsedag, vill inte att de ska vara de faktiskt.
Ska inte gå till skolan imorgon tror jag, tänker inte låta den förstöra MIN dag!
Ska dra och äta nu, sen blir det träning och gym, hörs sen!
xoxo Sarah Davis

De här är de jag köpte igår





vi kan vara riktigt fula när vi vill! hah
 


norubrik..

Sho! jag kom nyss hem från audiotion till danslinjen, de gick helt okej, kunde gått bättre.. menmen thats life. Hoppas jag kommer in iaf.
Jag slutade som sagt halv 2 idag, men snäll som jag är så stannade jag i skolan till halv 4 och väntade på jessica, men söta jemma kom och gjorde mig sällskap så de va lugnt.
Jag köpte en bh, örhängen och ett par jeans. me like! de fanns en massa kläder och saker jag ville köpa.. men man har ju bara ett visst antal pengar, och ja de suger!..
Skolan i almänhet har inte vart så rätt bra, känner mig rent ut av, mobbad. bara en person fattar, eller a okej kanske fler.
De här har inte varit min dag helt enkelt..
Ska lägga mig i sängen
xoxo Sarah Davis

Lilla bebisen x)


Tillslut en grovt sexig bild på mig och jemma utan make up! ;D


Sömnlös natt?

Jag har bara "sovit" 5 och en halv timme i natt.. Jag sov inte ens alla av dom timmarna utan jag låg mest vaken och kolla upp i taket. Och de sög, för nu är jag så jävla trött så ja kan knappt gå rakt, haha xD
Slutar 20 över 1 idag tror jag, så de är skönt i alla fall.
Ska nog åka hem och sova då eftersom jag har audiotion till danslinjen klockan 8.
Vi får se hur de blir. Ha de bra, ska dra till skolan nu. Första lektionen är spanska WOHO [nat] -.-
xoxo Sarah Davis




Hehe

Nu har det varit bloggtorka igen.. sorry
Jag börjar väll berätta om fredag.
Då var jag Helena, Fanny, Alexandra, Linnea.. blabla 14 tjejer på fridays och firade Helena med en god middag [sallad flr min del].. Men annars va de jätte trevligt :)
Här är lite bilder från kvällen




Sen har vi då också lördag!
Igår alltså.. Jag jemma och jessica va hemma hos jessica och fixade oss och tagga till rejält, sen åkte vi till centrum och träffa Karim, Ramiro och Alex. Vi träffa några andra där också. Efter det åkte jag jemma och jessica till täby kyrkby på förkrök hos nån kille som heter "bussen" på min mobil XD haha, men iaf. Efter ett tag så drog vi på "fest" eller ah chill fest/krök hos en snubbe.
Jag och jessica kom hem klockan 4 och somnade klockan halv 5. Och så klart var vi tvungna att gå upp halv 1 också -.- suck.
Here is some pictures









Tjolahej tjolaha.

Shuleluu! haha, jag är lika glad idag som jag var igår innan jag gick och la mig! Det roliga är att jag vet inte ens varför jag är såhär glad, men de är väll bara för att nästan allt i mitt liv är ppeeeerfeeeeeeeeekt! löve it

Jessica börjar halv 11 idag och hon gick upp nu klockan 8 alltså en halvtimme efter mig.. hur konstigt får man vara? hon går upp 8 när hon kunde ha gått upp typ 9? -.- suck vad konstiga människor det finns i världen [jessica var iof ingen nyhet] he-he love u anyway babycake!
 
Jag har bara 3 lektioner idag, precis som alla andra torsdagar! IMORGON ÄR DET FREDAG! jag har längtat efter helg sen i söndags haha!

Och sen sist men veeeeerkligen inte minst!
Idag fyller min älskade pappa 46. En gammal gubbe nu, haha nej jag skojjar. I love you Dad!



Måste byta om nu och borsta tänderna. haha ska åka om 10 min och jag sitter i t-shirt, HAHA lyckat!


WOOOOHÅÅÅ

jag är sjukt jävla glad så de blir inge inlägg!! MAHAHHAHAHAHAHHAHA

Jag har SEXIGA KOMPISAR!



Jag.hatar.rubriker

Godmorgon hörni! ännu en skoldag -.- suck..
jag vet inte vad ska skriva xD haha de är helt tomt i mitt huvud. Aja jag kan väll iaf berätta att efter skolan ska jag och Jemma till Felix [spela halo] he-he, nej inte bara vill träffa den där knasbollen också!
Nu måste jag åka till skolan, uschibuschi :(
xoxo Sarah Davis


Bloggtorka.se?

Mina rubriker suger.. men i donk care :)
Ja som sagt ja har inte skrivit på ett tag men har inte orkat, haha har haft fullt upp med att träna ^^ Måste trimma min kropp lite till barcelona, he-he!
De har inte hänt så mkt dom senaste dagarna förutom att jag redan är trött på skolan, och jag har bara gått 3 dagar? hur fan går det ihop? XD yeye, random inlägg eller vad? haha orkar inte vara seriös och de känns som jag använder ordet haha extremt mkt. men shit same
Juste fan! när jag och jemma var hemma hos felix igår så spelade vi halo, och det är seriöst så jävla roligt! jag blev beroende, jag ville bara spela mer och mer. Ska köpa de tror jag.. he-he okej nörd varning på mig? Men det får ni stå ut med :)
Ska gå och duscha nu eftersom jag spelat tennis i 1 timme och gymmat i 2 ;D, yes jag satsar hårt nu hörni.
Hare thöööngt
xoxo Sarah Davis

HAHAHAH! jag och Bianca i 7an. Okej vänta en gång till HAHAHA


Lilla putten Robert i 7an, så söt!


Haha susanne, *klick*


Grattis grattis din filur!

igår firade vi john. Vi började hemma hos jemma och åt en väldigt fin middag som jag och jemma hade spenderat en lång tid på att göra. John gillade maten iaf xD han åt upp min också, haha men ja gillare.. ALOT!
Jag gjorde maräng swich (vetintehurmanstavar). Efter det drog vi till gribbylund och festa lite. De spåra ut lite. så de sög. Men grattis iaf till John som nu är 16! :D

Idag [söndag] har jag bara legat i sängen hela dagen. Folk har frågat om jag vill träffas, men jag orkar verkligen inte. Är ju fortfarande lite halvt sjuk, så jag stannar hemma i min stora sköna mjuka säng ;D Fast jag måste plugga engelska, biologi och fysik sen också, så de suger -.-
Ska duscha nu,
xoxo Sarah Davis







Jemmas klubba x) eehm..?



onödigt.

Det här inlägget kommer vara väldigt onödigt. men känner att jag måste skriva av mig lite, eftersom ja inte kan snacka om de eftersom att ingen fattar. Så läs inte de här, de är bara onödigt..
okej.. vart ska jag börja?
Jag fattar inte vad jag gör fel? Är jag bara en person som du gillar att klaga på eller? för du verkar bara klaga på mig men andra som gör samma fel som jag säger du inte ett piss till. utan är fortfarande lika glad mot dom som du alltid varit. Orkar inte med den skiten längre. Allt jag gör verkar vara fel. Vad jag än säger så är de fel. De känns som det är bäst att bara hålla käften hela tiden och inte säga nånting. För det kommer alltid ut nånting fel. Jag vet att de finns dom som mår mkt sämre. Men att jag aldrig får vara lycklig. Jag har känt mig lycklig 1 gång i hela mitt liv. Tänker inte säga när. Annars hatar ja mitt liv.
Längtar så jävla mkt tills jag tar studenten. Då flyttar jag till Australien. Och jag tänker aldrig mer komma tillbaka till den här skiten! Där borta får jag en ny start. Nya människor, nya kompisar, nya möjligheter och nya minnen. Jag vill bara bort från sverige, bort från all skitsnack och bort från alla falska människor.
visst ni som läser de här tänker säkert; gud va hon överdriver, blablabla. men fine tyck de. Det kommer inte förändra hur jag känner. Jag har alltid och kommer förmodligen alltid må såhär. Jag duger aldrig.
Jag ska sluta berätta saker som ja är ledsen över eller andra saker till folk. För dom fattar ändå inte. jag litar inte på någon längre. Bara min mamma.
Jag vågar inte lita på killar heller. Jag vågar inte bli kär, och jag vågar verkligen inte kasta mig in i ett förhållande igen. De kommer ändå bara ta slut. Hur man än gör. Nån kommer bli sårad. Så varför då börja när de ändå kommer ta slut.
gosh.. en slut sats kanske?; jag känner mig som en fet misslyckad kossa som är rädd för allting, rädd för att bli sårad. Jag blir aldrig accepterad. Jag är den alla klagar på och jag litar inte på nån. Alltså en misslyckad fet kossa?

hehe

Kom nyss hem från gribbylund. Jag, jemma, john, felix, nichlas, jens och några andra var på "fest" i gribbylund. Vi drog därifrån vid typ halv 12 och gick hem till Felix istället. haha och som vanligt gick Jemma direkt till skafferiet och tog ut alla chipspåsar och hällde upp i en skål.
Nu ringer de..

Så, klar..

Juste fan glömde säga, att samtidigt som min mamma köpte jackan till mig köpte hon dom här!
Ska sova nu, good night!
xoxo Sarah Davis


Avatar 2!!

Jag fick nyss reda på att de kommer komma en Avatar 2! Jag är så jävla glad, jag älskar verkligen den filmen!
De jag blev lite förvånad över är att avatar tog 10 år att göra. Shit säger jag bara. Rätt sjukt. så länge för en film. Men den blev sjukt bra, så de va de värt!


WOHO!

Min mamma beställde Kenzas jofama jacka idag. Gah i lööve it!


Så jävla sann låt -.-


Feeling better

okej.. måste göra de här fort. För min dator kommer startas om, om 10 min -.- hatar när den gör så.
Shit same. Jag vaknade för inte så länge sen av att min hund hoppa runt i min säng, suck -.- men han är så sööt så de är lugnt.
Jag fattar inte hur men jag är fortfarande mätt från middagen igår, de är lite wierd.
Men ska nog gå och äta nånting litet iaf.
se yah
xoxo Sarah Davis


Till dig ditt äckel

Allt stämmer förutom våldtagen och gravid och att du fick bo i mitt hus. fuck u!


I am sick

Yes.. jag är sjuk, och de suger ganska så stenhårt. I hate it, typiskt att jag ska bli sjuk när skolan börjar. Måste fan va med sista terminen. Måste höja mig i några ämnen, punkt slut!
Just ni ligger jag i sängen och kollar på MTV, fyfasiken va de finns många konstiga musikvideosar :S de är sjukt, dom är helt jävla random. haha.
Måste verkligen bli friskt till helgen. För då händer det en liten överaskning, och jag tänker fanimig inte va sjuk då! -.-
Ska försöka orka gå upp och fixa nånting att äta. Har inte ätit sen lunchen i skolan i måndags. Förutom 4 köttbullar x)
xoxo Sarah Davis

Spanska lektionen


Jag hatar verkligen spanska


De va 8grader i våran skola.. kanske syns?


iskall skola

JAG FICK SLUTA 2TIMMAR TIDIGARE? WOHO DE GILLAR JAG ALOT

Imorgon är de skola-.- &de suger

Nu ska jag avslöjavart jag pierca mig. Skit äcklig bild. Uppsvullen och blodig. hehe mums

Igår var jag med jemma, vi var hemma hos jemma och sen kom en massa folk.
Kom nyss hem från dansen, ballet -.- KUL! nej de sög verkligen. jag fattar inte hur en balletlärare tror man kan hålla sig vaken till sån musik. De går bara inte.
Ska snart åka och spela match. Men just nu sitter jag och äter frysta köttbullar. MAHA! till er som inte redan vet, så ÄLSKAR jag frysta köttbullar. he-he
xoxo Sarah Davis









In mot stan biatches!

Nu ska jag och Jemma åka in till stan.. jag ska pierca mig, ovanligt? nope! tänker inte säga vart, hehe
xoxo Sarah Davis


Utgång eller vafan man nu säger

Ska dra till Jemma snart sen kommer Linnea, vi ska föra hos Jemma sen blir de feekkke!
Hörs senare
xoxo Sarah Davis


Jag har tråkigt

snodde den här från Jessica

2009 har jag:
[x]Druckit alkohol
[x]Blivit full
[x]Rökt vatten pipa
[x]Rökt en cigarett
[ ]Däckat
[ ]Fått minneslucka
[x]Varit kär
[x]Älskat / älskar någon av motsatta kön
[x]Fått ett sugmärke
[x]Gjort ett sugmärke
[x]Piercat mig gånger 3
[x]Haft ett förhållande i över en månad
[x]Kysst en främling
[x]Strulat med någon av samma kön
[x]Strulat med någon av motsatt kön
[x]Strulat med 3 olika personer
[x]Dumpat någon
[x]Sovit i samma säng med någon av samma kön
[x]Sovit i samma säng med någon av motsatt kön
[x]Varit på bio mer än 6 gånger
[x]Lekt med någons känslor
[x]Haft ett seriöst förhållande
[x]Gråtit dig till sömns
[x]Vaknat av att jag gråter
[x]Skrikit ord som hora/slampa till nån
[x]Slagit till någon
[x]Blivit slagen
[x]Blivit utskälld av en lärare
[x]Blivit bjuden på en date
[x]Skrivit på någons arm
[ ]Fått en ros [what the fuck]?
[x]Blivit buren av någon och samtidigt blivit kysst
[x]Lärt känna över 15 nya människor
[x]Åkt skidor
[x]Varit på solsemester
[x]Badat i havet
[x]Vaccinerat mig mot svininfluensan
[x]Haft snöbollskrig
[ ]Tittat på en hel fotbollsmatch
[x]Inte sovit på en hel natt
[x]Varit på sjukhuset
[x]Sovit över 12 timmar
[ ]Sett en film mer än 10 ggr
[x]Fått IG
[ ]Skolkat
[x]Vart ute en hel natt
[x]Har blivit tagen av polisen[för många ggr]
[x]Pratat i telefon i över 3 timmar

Yes baby its friday

Godmorgon :) jag ligger fortfarande i sänge. Orkar verkligen inte gå upp, är alldeles för trött för de. Har match halv 4 -.- ORKAR INTE! jag har fan typ spelat match hela jävla lovet känns de som, och tro mig det suger!
Ikväll vet jag inte vad som händer än, men det kommer alltid upp nått.
xoxo Sarah Davis

Jemma innan hon ramla ner i snön


När jemma hade ramlat på en sten! HAHA


Byebye

Nu drar jag och Jemma till Viggbyholm och träffar lite männsikor.
Stackars Jemma började i skolan idag :( tycker synd om henne.
Nej, nu måste jag runna till tåget. ha de bra PÖSS
xoxo Sarah Davis



Svar till "kissie"


Svar: Haha! Du går runt och klagar på alla andra som har finnar, medans du själv har hela ansiktet fullt av dom. OJ jävlar, jag hade 1 finne världen går under? haha. jag står i alla fall för det. jag tar inte bort dom i photo shop. Jag har inte gjort mina piercingar för att jag tror att jag ska bli snyggare :S utan för att jag vill ha dom, vafan har de med dig att göra?
Jag är nöjd med mig själv som jag är, jag har inte så dåligt självförtroende så jag måste gå och göra skänhetsoperationer, gå och pumpa läpparna med skit och göra brösten lika stor som globen för att känna mig snygg. Jag gillar mig själv som jag ser ut nu ;)
Jag vill inte se ut som du gör heller, så sorry!! ;)


jemmas place

ÄR HEMMA HOS JEMMA NU. VI SKA TILL BOWLINGEN NU SNART. SEE YAH LATER ALEGATOR

Bowling!

ja som ni kanske ser så gick min mobil bloggning inte så värst bra x) men ska öva lite så kanske de går bättre. haha.
Jag, anton, felix och jemma ska snart dra och spela bowling!! de kommer bli så jävla kul, skit länge sen jag spelade de! Jag kommer såklart äga sönder alla ;)!
Ska gå och duscha nu, sen måste jag skynda mig. Provar nog blogga därifrån ;D
xoxo Sarah Davis


första mobilbloggningen!

22222222222222222222222222222

Trött?

kom nyss hem från john. Jag, jemma, felix och john har spelat wii.. eller ah snarare jag och jemma, fast jag var typ den ända som var taggad xD haha!
Det ända jag och Jemma har gjort idag är garva. haha helt seriöst, de är typ de ända vi har gjort. skön liten tös de där alltså! [okej vi har ätit en jävla massa också] hehe.
Ska gå och lägga mig nu för ska upp gymma klockan 12 -.- KILL ME! eller nej gör inte de.. ;D
Jag älskar mitt liv, UTAN DIG I DE!
xoxo Sarah Davis










Nya favvo låten


Kan inte säga ditt namn.. men jag saknar det du och jag hade. Ditt namn börjar på M, mer kan jag inte säga.
Jag saknar när vi smsade hela tiden, och pratade i tel tills båda 2 somnade. Vi var riktigt tajta i 1 halv år ungefär, sen kom en kille och förstörde allting, som börjar på D..
Du fattar inte hur ont det gör att kolla på din facebook och se ditt ansikte. Fast det känns bra att du är lycklig.
Jag kommer ihåg när du skulle göra slut med din tjej och så gjorde hon slut innan dig. och vi satt uppe och snacka om det i flera timmar, för du kände dig helt tom. fan! jag saknar dig så det gör ont!!
Varje gång jag ser att du skriver till mig på msn stannar mitt hjärta. Jag kan inte andas.. De är hemskt att veta att du troligtvis inte känner samma sak.
Vi hade inte kontakt på nästan 2 år.. fast nu har vi börjat prata lite igen. Fast det är inte alls lika som förut.
Snälla snälla, jag ber dig kom tillbaka till mig. jag vet att jag sårade dig. men fan jag kan inte leva utan dig..
Jag älskar dig..


Söndag

ey shu! HAHA!
kom nyss hem.. har spelat match med pappa. Vi förlora höhö. skitsamma i de nu
Ska duscha snart och sen träffa jemma, vi ska dra ut och äta sen ska vi träffa felix, anton, adam och massa.
Okej, de här var ett som in i helvete tråkigt inlägg, menmen :D
xoxo Sarah Davis






Lördag ffs

idagär det lördag.. hade egentligen massa planer för idag. men igår på kvällen kom mamma och sa att jag har match klockan 3 -.- så det förstörde allting.. så de sög.
Matchen kommer typ sluta klockan halv 5 eller 5. Så jag ska bara hem och duscha och äta sen dra ut igen.
Ska hem till Adam, med jemma, felix, anton, john och en massa andra, sen ska vi dra vidare.
Hörs sen
xoxo Sarah Davis

Jag och Anton bästavän <3


Sjukt irriterad

kom nyss hem från Felix, vi gjorde inte så speciellt. Vi var tvungna att gå igenom en skiiiit läskig skog för atty möta anton. och mitt i skogen så kommer en räv med 3 ben och springer förbi oss. MITT HJÄRTA stanna, helt seriöst jag blev så jävla rädd. uschipuschi inte roligt.

De här är till en person som ja tror fattar vem.
Att svika sin "bästavän" som du gjorde. Man för bara inte så. Jag kommer inte göra nått för dig så länge du inte bett om förlåtelse.
Fuck u


2000 fucking 10!!

ohyes, nu är det första januari 2010, och det känns så jävla bra!
Hade en grymt bra nyår. Fira den med mina närmaste, Anton, Felix, John, Jemma och Jessica. De var bara några som saknades, bianca och akexandra.. :(
Kvällen började skit, orkar inte berätta vrf. Men sen blev den bra iaf. Jag och Jessica kunde dragit till en sjukt stor fest, men vi kände inte så många där så vi drog till en mindre där alla älsklingar va. Kändes mkt bättre.
Ska dra till gribbylund nu. hörs senare :D
xoxo Sarah Davis










RSS 2.0