redan liksom

tja! jag är redan trött som fan på skolan. FUCK IT
jävla kille som tar all min uppmärksamhet, VARFÖR FAN SKA HAN GÅ DÄR FÖR!?!?!? plus att 5 av mina ex går där! HAHA KUL GREJ.
Har läxa till imorgon, har inte ens börjat. LYCKAT.
Jag har luftrörs infektion, LYCKAT
Jag är typ deprimerad, LYCKAT
NEJNEJ OCH NEJ!
aja bajs på de här
xoxo Sarah Davis


single lady

jag är trött, seg, sjuk och så jävla less på att vara singel. usch fyfan. jag och Felicia ska bli lebbar har vi bestämt oss för. ÅH MIN LILLA PUDDING, MUMS PÅ DIG SÖTNOS! ;D RAWR på onsdag i skolan ska jag hoppa på dig i skolan, åååh längtar!


hej på dig lever pastej

hejhej, jag är sjuk. SUG KUK FAN! jag hatar att vara sjuk. Och speciellt just nu. vill inte missa nånting av skolan nu o början. Ska kanske vara hemma imorgon och gå till doktorn på morgonen. Vi får se hur det blir.
På onsdag ska jag i vilket fall som helst åka och boka tid till att tatuera mig. WIIIEEEE jag är sååå jävla taaggaadd!!
ska gå och göra te nu, sen ska jag sova.
xoxo Sarah Davis


blev inte som planerat

som sagt det blev inte som planerat.
Ska åka till Täby centrum med jessica sen dra och träffa john med Jess osssååå. Efter det så blire middag [KEBAB] med Robin, sen film och mys med chips och massa fetto mat. vi ska båda depp äta. det känns bra
xoxo Sarah Davis

Hej emo?


söndag sen är det måndag........

igår så var jag i gribbylund med felix, john, viktor, marcus och jessica. sen var det typ 10 andra killar där också men kommer inte ihåg vad nån av dom heter. så det är ju awesome!
Idag kanske jag ska träffa felicia eller en annan person ^^ hemlis vem det är! eller så ska jag bara vara hemma och fetta mig, men det är också nice!
Imorgon är det skola. fyfan vad jag verkligen inte orkar!!!!!! DAMP aja jag får väll leva med det helt enkelt.

JUSTE! imorgon ska jag och felicia bränna upp bilden på HONOM, kommer kännas så jävla bra! JAG LÄNGTAR! hejdå på dig liksom. sen ska jag kasta de 2 halsbanden du gav mig i sjön. HEJDÅ ÄCKEL!





svar på komentar

de är väl inte idioten från spanien som gjort så mot dej?
Svar:
jo det var det..

g-town

ska till gribbylund nu med Jessica och träffa felix och en massa människor. Vet inte vad vi ska göra men det är nice ändå. mår bajs och jag hatar livet. ha de bra
xoxo Sarah Davis


ye bro

fyfan vad jag känner mig feet! men ska börja dieten på måndag, för då börjar träning. och då fan ska ni få se på fit Sarah, YEAH jag ska bli muskel kvinnan! haha
Nu ska jag dra och jobba i cafeterian på en stockholms båt i 2 timmar. Det blir nice. Sen ska jag vara med Alexandra hela kvällen och röjja SÖNDEER! skulle egentligen varit med henne på dagen nu också, men sen kom det här jävla jobbet, så jag kan ej och det suger balle..
Men ska dra till tåget nu, puss
xoxo Sarah Davis




ready to go

nu är jag klar och nu ska jag gå till tåget :D puss på er!
xoxo Sarah Davis


dag 2 in tibble

japp igår så började alla i tibble skolan, eller aah alla 1or. Idag kommer alla 2or och 3or också. fy helvete vad jag är nervös, haha!
Jag duscha nyss och rakade mina legs. DET ÄR SOL IDAG, wiiie! och vi ska va inne i ett klassrum -.- men vi börjar iof 10.40 och slutar halv 3, så det är ändå helt okej.
IKvälll kanske jag ska dra på fest med Robin och hans kompisar. han behövde mig där sa han. Stackar bäbbe.. i Love My babyboy BBF!
men ska sminka mig nu och platta håret för just nu ser jag ut som ett troll ;D
xoxo Sarah Davis


SB and the city

nu blir det stan med Bianca och Björn. Hörs sen!
SKOLAN BÖRJAR IMORGON, fuckfuckfuck
xoxo Sarah Davis


roooek

nu sk jag dra och träffa en kompis en snabbis. sen ska jag gå och lägga mig tidigt. annars kommer jag aldrig klara av att gå upp till skolan. haha så jävla OTAGGAD på skolan!
xoxo Sarah Davis


kläder, inte allt men lite

det här är det jag köpt på sistone, inte allt men det mesta tog jag kort på









trött, seg, dregg

jag är så jäävla trött! jag är seg som en skumbanan och ah jag vet inte. jag är helt borta i huvet.
Igår var jag, Felicia och Sofia i farsta och krökade med Nick, yassine och en till kommer inte ihåg vad han heter :P haha
Vi kom hem 5-halv 6. När vi [jag och Felicia] kom hem så satt pappa och åt frukost, haha FAIL! och sen kom postbilen och gav oss en tidning, så jag gick in och sen fram till pappa sa varsågod och godnatt, haha.
Ska gå och duscha nu
xoxo Sarah Davis


tjockis

ligger i sängen, duscha nyss och just nu äter jag godis. ska snart åka till felicia och hämta massa saker jag lämna där igår. Ikväll blir det middag i stan sen bio [eclipse] blir det faktiskt.
Såg karate kid igår hemma hos robin.JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! så jävla bra, i löve it!
Nu ska jag gå och leta vart fan min katt har skitit. för eran information liksom. de stinker katt skit och jag får panik. SKIT ÄCKLIGT! nu ska jag va spion. PÖSS
xoxo Sarah Davis


DÖR AV LÖK!

jag är så jävla varm! jag lökar sönder. har redan duschat 2 gånger sen klockan 12 :S wtf liksom.
Nej men ska snart dra till felicia, där ska vi små kröka lite, äta och fixa oss sen drar vi in till stan. haha fett nice jööö!
Ikväll så har jag 2 saker att välja mellan. antingen skit stor strandfest mest dj och grejer fast de ligger ganska så långt bort, och kommer komma hem typ 8 imorgon på morgonen om jag åker dit. eller så drar jag på the voice. hm.. svårt val det där. tror det blir the voice. kommer ändå grymma artister dit, så jag drar dit och fjortar mig lite ;D
haha nej men ska packa nu
xoxo Sarah Davis


musica

tjääna! jag håller på att ladda ner musik och fyfan vad det går långsamt! 1% på 5 minuter, hm..?
Nej men jag kom nyss hem från att ha träffat Robin en snabbis. ska snart träffa en annan filur men bara en snabbis sen ska jag sova. jajamensan!
Imorgon blir det the voice med Felicia och Sofia. Ska till Felicia på dagen och sen vara där hela dagen. så jag lär inte updatera precis. haha inte för att jag brukar göra de, men ah :P
jag måste verkligen fota alla mina kläder jag köpt. håller inte ens koll längre. inte bra sarah, INTE BRA!
nej en ska rulla iväg på min coola moppe nu. puss påer
xoxo Sarah Davis

TJAA jag är trött?


SNABBT

okej nu blir det ett snabbt inlägg, har jätte brottom!!
igår efter att jag träffat felicia och sofia så åkte jag hem till robin och pratade om allting.. fan vad jag älskar den ponken, världens bästa vän är han!
ska iväg till dansen nu och dansa ut all ilska, haha nej men seriöst. att dansa är det bästa som finns. Det är de som får mig att orka faktiskt. tro de eller ej så är det så.
Men nu ska jag springa och borsta tänderna och sen ta moppen till tåget. [JA JAG ÄR LAT] hehe :P
xoxo Sarah Davis

Ja vill va brun igen..


begravning

tja. Idag har jag varit på begravning i Sala.. riktigt jobbigt. Fan vad jag saknar dig redan. fyfan.. men Vila I Frid. Du var så jävla älskad bland alla oss. Du var den snällaste och bästa människan jag någonsin känt.

När jag kom hem träffade jag Isabelle en liten stund och prata. Snart ska jag åka och träffa Felicia och Sofia. jag har ingen aning om vad vi ska göra. Det ända jag vet är att jag inte klarar av att sitta hemma iaf. För många tankar som kommer fram. Men som jag alltid säger. man måste må dåligt någongång för att kunna må bra. Hoppas att tiden då jag mår bra kommer snart. för fan vad jag mår piss just nu.
Äta det kan jag inte heller göra. har tappat matlusten helt. bajs på de här.


haha tja de va länge sen!

jaaaa jag vet! haha jag är sjukt dålig, i know.
Men har faktiskt haft jävligt mkt att göra
Igår var jag på fest med Jennie i gribbylund. hände lite random stuff som jag INTE tänker ta upp här i "bloggen" haha.
Och sen idag har jag dansat och köpt massa kläder och ett par JEANS! :O wtf? jag använder ALDRIG jeans, men tycker de va dags att köpa ett par nya så jag gjorde de. köpte en klänning, en kjol, en kofta, en skjorta, en tröja, ett halsband och ett paraply :P ahha japp, sen träffade jag fredrik på en snabb kaffe sen va de dans igen.
ikväll har jag varit hemma hos robin och kollat film. det blev dear john. FYFAN VAD BRA DEN VA! jag grät typ hela tiden..
jag kommer få en kamera snart som jag faktiskt kan ta med mig överallt, så då kommer de komma massa bilder. just nu är de jävligt torrt eftersom att jag inte orkar ta med min systemkamera överallt och jag kan inte lägga upp bilder från mobilen. så jaa.. de suger
Men ska sova nu, puss på er
xoxo Sarah Davis


krök

nu drar jag och träffar john och felix, säkert några fler. ska träffa felicia och sofia också. yey!
bye
xoxo Sarah Davis


missy!

vaknade typ 11 idag, wtf? jag brukar sova skit länge. kom hem halv 4 och vakna 11, inte normalt.
men skiiiiiiitsamma. Ska snart dra till Felix och vara med honom idag. Ikväll ska jag på feekkekee i nånstans, kommer inte ihåg va de heter.
Har skit ont i huvet så ska dricka en treo nu, som smakar bajs! skit äckligt, menmen, de är mkt bättre än ipren och alvedon, så det är värt de!
Nu kom min bebis missy!
SÅ SÖÖT!


i know i know

jag vet att jag har värit sämst på att uppdatera. men aa här kommer ett inlägg iaf.

Idag är det dans igen, sista dans dagen den här veckan :O men sen kommer en till nästa vecka, wiiie, fast då blire med klackar! längtar
Igår efter dansen var jag med felix, john, måns, rasmus och calle. juppjupp. kom hem vid typ 2 eftersom att jag måste gå upp klockan 9..

Tränade imorse också, jag är så duktig!!!

Nej men ska dra till dansen nu, vi hörs sen!
xoxo Sarah Davis


smal? ehm haha NEJ!

MIN FAVORIT LÅT! SÅ JÄÄÄVLA BRA

jag har glömt säga jag har börjat min diet igen! känns jävligt bra. jag gick ner 8 kg och sen nu har jag gått upp de igen, haha om inte mer, och de är fan inte bra! fick damp och blev sjukt besviken på mig själv. jag skiter i de där ät för själen, för jag mår fan inte bra när jag känner mig som en jävla jätte bland allt folk. Så, ah nu vet ni. jag började i måndags. samtidigt som dansen började.

Iaf, jag cyklade nyss på min lilla träningscykel jag har här hemma, väldigt bra att ha! ska försöka smöra lite för pappa och mamma så dom kanske köper ett springband? skulle va jävligt bra, för de är så in i helvete tråkigt att springa ute i skogen eller på en trottoar! nån som håller med mig?

Idag är det dans igen, först jazz sen jazz igen ;D haha, imorgon blir det bara street i think. jaja vi hörs sen!

Juste det här vet ni inte heller. JAG ÄR KÄR! och det har jag inte varit på 3 år! amazing
hehe
xoxo Sarah Davis


typ depp?

sorry om jag inte skriver nånting. men är typ sjukt lost? jag orkar inte med nånting just nu
menmen, idag har jag bara dansat precis som alla andra dagar sen måndags.
Träffade mabou en snabbis och bara prata, sen innan de träffade jag joakim och pontus en snabbis också. jag får fan damp ingen jävel är hemma just nu. DAMP
sen aah, javenne vad jag ska säga. har damp just nu. VAFAN RING NU DIN JÄVEL!


DANS!

nu ska jag åka in till stan för att dansa, kommer hem för att äta lunch sen!
har inte plattat håret idag, orkar inte, och måste låta det växa!
höhö
xoxo Sarah Davis


dand mat dans sova

jajamensan. jag kom nyss från 1 pass dans. jag har ätit och nu dricker jag kaffe. om 20 min ska jag dra till tåget igen och dra och dansa sista passet för dagen. yeppyepp i love it. plus att det här vädret S.U.G.E.R STEN HÅRT! usch fy och blä! då är det jävligt nice att vara inne och dansa.
Ikväll så får vi se vad jag gör, kanske bara är hemma, kanske drar på fest, kanske träffar david en snabbis, kanske träffar isabelle en snabbis. jaja vi får se vart dagen tar mig ska byta om till andra kläder nu.
puss på er
xoxo Sarah Davis


ÄNTLIGEN!

äntligen är det dans! det är det som gäller nu i 2 veckor framåt, såå jävla niiice!
jag känner mig så jävla otränad det är helt sjukt. men nu ska jag dansa my ass off!
Igår blev helt spårat. Drog på fest i vaxholm. det sluta med att jag inte kom, va tvungen att ta taxi och taxi chauffören bodde granne med mig, hans dotter är min kompis och det är alfred pappas taxi han körde :S asso liksom va xD haha as random. men han va skit trevlig och ja va full så de va bra. HAHA! nej men ah
ska byta om nu. kanske kommer hem imellan eftersom att det är så JÄVLA lång paus. men vi får se hur de blir
puss på er
xoxo Sarah Davis

När alla vi dansa på bounce, awesome dude


jag är så jävla bra! NAT

haha jag är bäst på att blogga. men har inte vart hemma ett skit. eller jo kanske 5 min för att byta kläder, men sen drar jag på en gång
igår var jag med isabelle och ansofie. var med millan från början också men hon va tvungen att dra hem den bajskorven.
Men iaf, vi drog på en "fest". som sög men vi gjorde den rolig. haha
Vi träffa massa friends på bussen sen drog vi till centrum för att möta alex [isabelles boyfriend] sen drog vi och hämta mopparna och alla vi 3 sov hemma hos isabelle. I samma säng -.- shit haha jag sov inte ett skit kan jag berätta för er.
menmen thats life

Idag har jag bara varit med bergs och millan på dagen. Träffade therese en liten stund också och sen massa annat folk.
ikväll har jag varit med Robin och kollat på film, ni vet den som gick på 5an, american nånting, kommer inte ihåg. men blev lite besviken när jag såg den. för då märkte jag att jag redan sett den -.- haha men den är så jävla bra, så den går att kolla på många gånger. tur de ;)

Imorgon ska jag träffa bergs, vi får se vad vi hittar på. funtar på att sova... hmmm låter som en bra ide
xoxo Sarah Davis


RSS 2.0