the city

åt nyss middag och tårta hehe, en sen namnsdagstårta blev det. mums. men fyfasiken vad mätt jag är kan jag berätta för er!
Idag var jag i stan med Bergs och Millan, jag köpte 2 t-shirts, 2 par örhängen och ett Linnea. Vi ska till stan imorgon också för vi måste köpa lite stuff höhö
Ikväll ska vi färga isabelles hår, n får se vilken färg sen ;D kommer bli awesome dudes!
nej men ska ringa isabelle nu. pussss
xoxo Sarah Davis


at home

kom hem för typ 1 timme sen. har tittat på tv med mamma och lite saker. men nu sitter jag här och äter godis. japp jag äter alltid godis men det är gott!
jag har tråkigt höhuehueö. haha nej men ska snacka med en person nu. PÖSS
xoxo Sarah Davis


homefromabooringsak

det där va sjukt jävla tråkigt seriöst. men vi har skrivit på att vi ska köpa huset nu iaf :O shit pommes, jag är nervös.. ska flytta från mitt lilla älskade hus i västergården :( Men det kommer nog bli nice där borta i hope..
jaja, jag åt nyss ris med ägg och tomatsås, VET NI HUR GOTT DE ÄR!?! helt sjukt, i love it. de låter skit äckligt men det är skit gott! åt det första gången i spanien btw. haha

Fick en fråga vad jag göra i spanien hela tiden. de är så att det är en hemlis :P haha nej men jag kommer berätta snart varför jag är där hela tiden :)!

Ska snart äta igen, en svensk maträtt, makaronner med köttbullar ;D haha, sen blir det att fixa sig och dra ut och träffa bergs. Hon kanske kommer hit och ska kolla på min nya söta kattunge med namn Missy! SÅ SÖÖÖÖÖT!

allt i mitt liv är perfekt just nu seriöst! i love it

Ska äta nu, bye :D
xoxo Sarah Davis


klädör

den här köpte jag precis innan jag åka till barcelona

De här köpte jag också innan, köpte 2 par trosor till men hittar dom inte nu :P


De här köpte jag i barca


hemma från barca!

nu är jag hemma från barcelona. och de suger stenhårt. precis som jag sa förra gången, sverige suger jag vill tillbaka till barcelona!
men jag ska dit igen i september så de e luuuugnt!
Jag duschade nyss och ska snart göra lite frukost.
klokcna 4 ska jag, mi madre y mu padre åka och kolla på ett hus sista gången och kanske skriva på ett kontrakt :O japp, ni läste rätt, vi kanske ska flytta!
lite wierd för jag har bott i samma hus hela mitt liv, lite sorgligt men de kommer bli nice. för jag kommer få ett eget litet hus med bastu jaccuzzi och massa nice stuff! wiiie
ikväll ska jag vara med Isabelle, Sara och Millan, vi ska kröökish i think, får se vart de tar oss
skriver sen!
xoxo Sarah Davis

Fick sex and the city boxen av mamma, gissa vad jag kommer göra när de regnar ;D


mätt som en plätt

det har hänt ett under hörni! jag börjar bli mätt när jag äter! helt sjukt, har aldrig kunnat bli de förut. liksom nu blir jag mätt på 1 advokade litefil och bär :S helt sjukt, men det är ju bra? eller :P
Ska fixa mig nu och åka in till stan med bellabuuus! hon va sjukt seg på att va vakna, men nu är hon vaken! wooohoo! haha
nej men ska duscha nu
puss påer
xoxo Sarah Davis


hemma

yesbox. nu är jag hemma. det suger. Men jag åker bort igen på onsdag morgon juu! så de är nice! :D
de va riktigt chill på västkusten och jag behövde verkligen vila. efter den där veckan i båstad var jag och jessica helt slut.
På tåget åt jag en hel godis påse och en hel påsenötter MUMS! och till lunch åt jag pommes med en hamburgare. japp det är nyttiga sarah i farten vadåra?
haha nej men imorgon ska jag till stan med Bella. jag ska köpa underkläder och en bikiniunderdel och lite andra små saker. JUSTE! det är min namnsdag idag! eller ah, klockan har slagit tolv nu, så min namnsdag var igår.. men jag fick hela sex&city boxen och en kamera i present! wiiie, im happy face. ska köpa kameran imorgon, så den kommer hänga med till spanien. mkt smidigare och enklare att ha med sig än min stora system. höhö
men ska dra ut och ta en smööödsh med alfred och jimmy nu.
puss på er
xoxo Sarah Davis


sjukt nervös

japp, jag är sjukt jävla nervös inför att åka till spaninen. fyfan vad nervös jag är. ska åka dit själv! :O shit pommes. menmen det kommer säkert gå finfint
idag vaknade vi klockan 10 av att jessicas mobil ringde, suck -.- sen gick hon upp och åt frukost och jag kan inte ligga där helt själv, för de hatar jag så jag var också tvungen att gå upp, men thats life huh? xD
just nu är det molnigt men det håller på att spricka upp så det kommer säkert bli en solig dag idag och det gillar vi stenhårt!! elleeeh?
jag måste ut och gå nu känner jag, måste röra på mig! olikt mig? jo ja vet, men jag har spring i benen
xoxo Sarah Davis

västkusten

nu är vi på västkusten. sista kvällen i båstad drog vi ut vid 8 kom hem klockan 5 gick upp klockan 7 och tog tåget till västkusten klockan 8. jag kan säga att vi sov hela tågresan. och ikväll har vi sovit 12 timmar och sen har vi små sovit hela dagen. antar att vi kommer sova jävligt mkt ikväll också.
Idag har vi förutom att sova vart i hamburgsund tror ja de heter och där fikade vi och köpte lite saker hem till lilla fina villan. imorgon blir det förhoppningsvis bra väder och då ska vi bada och sola. jag åker hem på måndag klockan 5 och sen åker jag ju på onsdag klockan 7 på morgonen.. woho för sömn? NAEJ
nu ska jessica daah man logga in
xoxo Sarah Davis

stranden

tjoooooooooo! vi kom nyss hem från stranden, och jag är full med sand, så jävla äcklig känsla. men de är nice! idag har vi blivit mkt brunare och de gillas grooovt mkt!
nu ska vi duscha, sen blire Båstad för att äta och sen kolla på robin söderling och en annan svensk spela match, efter de ska vi träffa våra ragg, haha och chilla galet.
igår så va vi med filip, daniel och rasmus och satt vid stranden spela gitarr, krök och bada. riktigt mysigt. vi får se vad vi hittar på ikväll, säker nått kul ;)
nej men ska duscha av mig all jävla sand nu :P
xoxo Sarah Davis


båstad

är i båstad och vi har internet! WOHO.
vi har redan varit här nästan en dag, eller okej en natt då men samma sak. Snart ska vi gå och hyra cyklar sen drar vi in till båstad.
Vi var inne i båstad igår också, och fyfan va vi raggade ;) naijce!
nej men nu ska jag fixa mig lite. Vi kanske möter några ragg :O haha!
puss på er
xoxo Sarah Davis



båstad och västkusten!

Om en halv timme drar vi och hämtar Jessica. Vi ska först till båstad till på fredag sen blire västkusten till på tisdag, mamma vill till på måndag så jag hinner packa om och sånt. men vi får se hur de blir. För på onsdag åker jag till spanien. jajamensan! SJUKT! sen när jag kommer hem är de dansläger 2 veckor sen en vecka ledigt och sen börjar skolan :S shiiit. de här sommarlvoet har fan gått sjuukt fort helt seriöst.
har ont i halsen, de är inte bra! så jag suger på nån tablett från spanien nu som man förlorar känseln i munnen av. höhö
Nej men ska gå och byta om och packa klart de sista nu, som laddare och plattång
xoxo Sarah Davis

GAMMAL BIIILD! som in i helvete, vintern för typ 2 och ett halvt år sen


naej men vad säger ni..

narj men vad säger ni ska vi daansa!?


hemma nu!

ikväll var jag och Linnea och röjde sönder i tyresö! säger bara en sak! GRYMT!
vi ringde och väkte alfred och Jesper klockan 5 och tillslut fick jag dom att komma och hämta oss vid norrgården och skjutsa hem oss. visst är jag gullig? :D höhö, men så aa, vi stod och hade vår egna lilla efterfest i soluppgången med solbrillor och steeeeekte, haha!
nej men, vi drack nyss kaffe och ska till skavlöten om typ 2 timmar. jajamensan, FUCK SÖMN!
xoxo Sarah Davis


bilder från igår

igår firade vi filippa. mi likeyy!
snart ska jag till stan med Filippa och hänga med hene och pierca sig i örat, ni vet sån som jag gjorde för ett halvår sen? kommer bli så in i helvete snyyggt på henne!
I födelsedagspresent fick hon 2 percingar av mig, till örat dååra, eftersom att hon ska ta idag.
jaja ska dricka upp mitt kaffe nu och bli lite piggare
xoxo Sarah Davis





Mer bilder kommer sen


GRATTIS MAMMA OCH FILIPPA!

idag fyller både Mamma och Filippa år. och det betyder MYCKET tårta och glass.
Har redan ätit massa glass med jordgubbar, maränger och grädde, MUMS! Linnea står i duschen, och jag ska platta håret sen drar vi hem till filippa och fixar maten till 20 pers som ska till henne och äta middag. de blir awesome. Sen ska vi göra en sak :D höhö
idag har jag och linnea varit på skavlöten och chillat galet. sen kom några killar som tyvärr inte är så gillade på våran sida, och bara för att retas la dom sig precis bakom oss, och då menar jag 1 dm bakom ungefär, och sen satt de där äcklet och kolla hela jävla tiden -.- DAMP menmen
ska platta håret nu. puss på er
xoxo Sarah Davis


nu drar jag till stan!


sorry!


ja ni! det är sommarlov, så har inte tid eller lust att blogga så mkt.
Imorgon är det fredag och då fyller både min mamma och Filippa år. ojoj mkt tårta kommer de bli.
Så idag ska jag, linnea, ludmilla och elena till stan och köpa present till filippa. jag ska köpa en näspiercing och en present till mamma också. HEJDÅ PENGAR! haha, kommer vara helt pank. menmen, sånt är väll livet?
igår var jag hemma hos filippa och sola hela dagen med linnea, elena, ludmilla och linda. sen på kvällen kolla jag och filippa på film. ryktet om morgans, den va faktiskt bra!
nej men jag ska gå och duscha nu. Har faktiskt tränat, duktiga mig va? ;)
puss på er
xoxo Sarah Davis


myskväll

ikväll blir det myskväll med Felicia och Sofia. nice. Skiter i min diet ikväll och äter fattsomat ist. jag känner att jag behöver de! kan de blir bättre. fettomat, musik och solen på gräs med sköna brudar? naej tror inte de.
ska sätta på mig nått fult nu så skriver jag sen
xoxo Sarah Davis

Va sägs om randen! ;)


jutte. bilder också

från igår


bakis..

Alfred sov här.. och jag vakna upp så in i helvete bakis. usch inte skönt. vi åkte ner till centrum tanka min moppe och sen köpte han daim till sin mamma :P haha, sen har jag bara ätit frukost och legat i solen och sovit. lite brunare har jag faktiskt blivit ;) Ikväll ska jag vara med Jennie i think. Min tvilling svarar inte.. de suger.
Nej men ska ut och sola nu, ha de bra!
xoxo Sarah Davis

Fan vad jag älskar den här låten, så JÄVLA bra


sol och bad!

va nyss och gjorde den där hemliga grejen ;) hhöh, jag blev kääär! de är de ända jag säger!
ska åka och sola och bada med linnea, ludmilla, elena, linda och filipppa nu. Jag har med mig olja i väskan, och högtalare är laddade, så det kommer bli awesome. men måste dra hem ganska tidigt. menmen, de är nice ändå
har ingen aaaning om vad jag ska ha på mig ikväll men det problemet får ja fanimig ta tag i sen, orkar  verkligen inte bry mig just nu.
ska dra nu, linnea e skit stressad..
xoxo Sarah Davis

Fast jag har den utan nån solskyddsfaktor som bara gör så att man blir brun


nu blir de sängen

nu blir det sängen med min älskade flickvän Linnea Ingberg ;) MYYYS
är så jävla taggad för imorgon
först ska jag göra en hemlig sak, sen skavlöten med brudsen sen FEST! ÅH SÅ JÄVLA TAGGAD
ni får veta vad den hemliga saken är sen ;) ahhahaha
xoxo Sarah Davis

Där ligger hon och väntar ;)


såhär ser jag ut!



blekfis

platta nyss mitt nya korta hår, haha ser ut som en bebis, men det är bara att vänja sig sörni. jajamensan!
snart ska jag och Linnea ut och träffa elena, ludmilla, linda och filippa. Vi skulle på fest, men det blev inte så. Men vi hittar på nått annat. jajaj!
nej men ska sminka mig nu, sitter i bh och troseeer och linnea står och fönar håret i bh och trosor,uuuuh de vill ni allt se va! avyndsjuka? ;)
xoxo Sarah Davis

Våra älskade sommarlåtar!



FEEEEETTTAAA


filmfilm

kom nyss hem från Alfred. Jag, linnea, alfred och Ronny eller hur man nu stavar hans namn har kollat på film hela kvällen. De va skit mysigt. haha vi kolla på en riktig brudfilm, ahha så jävla klockrent! Trubbel i paradiset om ni vet vilken jag menar :P
imorgon blir det först sola och bada hemma hos filippa med linnea också. Sen blir det fixa oss och sen på fekkekkekke! sen äre fekkkkeke på lördag också! nice, hela helgen planerad redan! skönt, jag älskar att ha saker planerade!
menmen, ska sova nu faktiskt, ska upp 9 ;o
haha
xoxo Sarah Davis


ja ni vet.. jag bara älskar de

jag är kär i sommarlovet. fyfan va de är bra seriöst!
allt är så jävla perfekt just nu. höhö men de är as nice! elleh?
imorgon ska jag ta ut min hårförlängning klockan 10 på morgonen -.- filippa följer med mig, så de är sköönt!
efter de ska vi åka hem till henne, sola och bada i poolen, SOFT! jag ska bli nigger fan (a)!
nej men nu ska jag sova, ska upp klockan 8 och träna -.- wiie, jag börjar bli lite överdriven, men jag gillare!
jag vene vad de är med mig, uttorkad från all vattenpipa kanske? eller naej, eller jo kanske. haha jaja
byebye
xoxo Sarah Davis

Sista bilden på mig med långt hår dååra!


RSS 2.0