Dags att skriva nånting?

okej, förlåt för att jag verkligen inte skrivit ett skit på vääldigt länge. Men den här veckan har jag haft 2 prov att plugga till, och sen nästa vecka kommer 3 prov till -.- SUG K*K säger jag bara!
Men jag lovar att jag kommer börja skriva mer på jullovet då allt är lite lugnare. Juste, Jag hoppas ni läser dosidjutos.blogg.se, för där skriver jag mest, fast just nu skriver jag inte så mkt där heller, har inte tiden förstår ni :P Fast nu är det så att man måste ha användarnamn och lösenord för att komma in på den.
Så ni får ta reda på de på nått sätt, för att säga de här skulle va lite dumt :P
Ska gå och plugga so och fysik nu, WOHO!
puss på er! <3


JUTTE! jag har en ny mobil så det kommer inte bli så mkt bilder, fören jag får min nya mobil, som blir på julafton! :D


dosidjutos.blogg.se!

Jag skriver inte här alls nästan, så läs andra ist.
Svar på fråga: den heter http://dosidjutos.blogg.se/, just click and you will be there ;D
svar på andra frågan varför jag aldrig byter design: 1. Jag vet inte hur man gör, 2. Jag orkar inte.
Klicka på länken nu :) ska gå och äta nånting, skriver sen
xoxo Sarah Davis


Nu är det måndag igen..

hej älskade blögg :D haha!
Förlåt för att jag inte uppaterat ett skit, men jag har helt enkelt inte hunnit, har bara skrivit lite i andra bloggen, så håll koll där också.
Ska dra till skolan snart och det suger ganska så sten hårt -.- Men iaf, Jag blev skit glad igår, tänker inte säga varför. Men blev också skit ledsen för Anton sa att han skulle flytta, men det blev lite bättre sen för sen sa han att de va 1 år kvar, så det finns lite tid kvar iaf.
Ska springa till bilen nu så jag inte kommer försent :)
xoxo Sarah Davis

Jag älskar fortfarande den här låten


 


Danci Danci

nu drar jag till dansen.. Fattar inte hur jag kommer klara av 3 timmar, för jag har så jäävla ont i ryggen! vet inte vrf, men jag har det iaf :P ska springa ner och äta sen åka till dansen ha de bra biatches :D!<3


SÄMSTA BLOGGAREN!

hej bloggen. Jag vet jag har varit världens sämsta på att uppdatera, men jag måste blogga på andra bloggen också, men har inte skrivit så mkt där heller.
Har varit så jävla trött som senaste dagarna.. Tror jag håller på att bli sjuk eller nånting för jag är så otroligt töntigt seg.  Men det går väll över! Ska lägga mig i sängen och plugga nu, ha de bäst, och jag lovar ska försöka blogga mer ;)
xoxo Sarah Davis

Måndag

tja. Nu är det måndag igen -.- fyfasikten vad jag inte orkar! Sen har vi någon jobbpratar dag sak idag, där vissa föräldrar kommer och snackar om deras jobb. Så det är väll chill, vi slipper en lektion iaf :P Finns inte så mkt mer att säga, förutom att jag hatar måndagar!
Ha en bra måndag ;) xoxo Sarah Davis

Min nya love song!


Helt slut!

sho. Kom nyss hem från dansen och jag är helt slut. Både match och träning. Balett, street och raggae, sjukt jävla jätte jobbigt! Så nu känner jag mig så grovt äcklig, så ska springa ner och duscha nu, sen ska jag hoppa i sängen och sova! Imorgon ska jag klippa mig, kanske lugg, kanske nått annat vi får se ;D Duschen kallar på mig, hare bääääst! kram på er ;)

Här är då Anton :s xD


Jag och Felix utanför där jag dansar


Det var helt dött där jag spela tennis idag.
Det var mer dött än Vallentuna, fattar ni då hur dött de va?


Söndag

tjo breees! Jag kom nyss hem från Tumba.. jag har spelat match och det gick verkligen SKIT! så nu snackar vi inte mer om det.
Jag ska snart åka till dansen och ska dansa i 4 timmar så kommer inte kunna skriva på ett bra tag.

Juste fan, jag och Bianca har gjort en blogg tsm, den äger dase, och jag lovar header kommer!
CHECK IT OUT! http://dosidjutos.blogg.se/


lördag

Tjoo, jag och Bianca vaknade typ för en halvtimme sen, alltså klockan 2. Vi ska snart åka hem till henne och bara ta det lugnt. Sen ikväll ska jag vara med Jennie. Orkar verkligen inte skriva mer.
PÖSS

UT!

Nu drar jag och Bianca ut, hörs sen ;D


Biaaaanch in the house wtf!

Jag och Bianca färgade nyss hennes hår, det blev skit snyggt!
Snart ska vi äta och sen blir de fekke!
pööösss

Eller vad tycker ni?


WOHO FREDAG!

jag måste skynda mig! hinner bara säga de här, idag ska jag och klassen på bio! naaajz!

här är halsbandet jag fick


Plugg -.-

Tjoo! jag sket i gymmet idag, jag orkade verkligen, spelade bara tennis. Det räkte för idag ;)
Duschade nyss, och snart måste jag sätta mig med so och plugga in det, har nått so förhör imorgon, sen har jag matte prov också så måste plugga det också-.-
Efter skolan idag, så åkte jag och Bianca till Felix [många andras också] skola, och träffade den lilla pepparkakan. Helt seriöst han är så jeevla brun.. orättvist! Jag fick ett halsband av honom, kan visa det sen. Och sen fick jag och Bianca en keps vi ska dela på [så grymt snygg]!
Nu ska jag plugga, woho!
xoxo Sarah Davis

1. Grisar på Kemi bok?
2. Alexandra trodde det var vatten och spruta det i mitt ansikte.. [dock förra året]
3. Bianca och alla hennes tung grejer hon gör
4. VÄRLDENS GODASTE MUFFIN!
5. Har Anton stora fötter eller jag små? :P
6. Hade tråkigt på bussen

     

!

Juste en sak till!
DET SNÖAR, STOOOORA flingor :D

torsdag

nu ska jag dra till skolan, tänkte bara skriva lite snabbt efterssom att jag inte kommer hinna skriva nånting på hela dagen typ :P ska gymma sen tennis och sen måste jag plugga till provet vi har imorgon, men skriver när jag har tid
xoxo Sarah Davis

Pluggis Sarah ;o


Free Falling


Den här låten sjöng vi och spelade gitarr till.. jag och Bianca och Alexandra Vi var tööönga! mkt bättre än han som sjunger den!


eeh sho?

haha jag är övertrött, och min kropp är helst slut tränad.. men det skiter jag i imrogon blir det mer! först gym sen tennis. Måste träna upp kroppen, jag menar efter sommaren är den inte direkt världens vackraste xD haha.
Nej men funderar på att lägga mig i sängen och försöka sova, så ni som har mitt nummer smsa mig om ni ser det här för jag kommer inte kunna sova!
Skola imorgon, WOHO! juste fan, samtalen gick väll helt okej, bara att jag lacka sönder lite, men annars gick det bra ;D
xoxo Sarah Davis

I totaly DIGG it!


skolan, skolan, skoolan..

Sho bres, jag kom nyss hem från skola, och gissa vad jag ska bara äta middag sen drar jag tillbaka till skolan -.- bara för att jag älskar skolan så mkt? haha nej men alla 9or har nån samtals kväll skit. Efter det har jag dans så jag kommer väll hem vid 11, så ha det så bra så länge ;) <3


Onsdag.. fula dagar

Shuleluluu! Är det bara jag som verkligen inte orkar bry mig om hur jag ser ut mån-tors xD haha, jag ser ut som ett a jag vet inte riktigt vad dom dagarna, men det är nice ;P
Visste inte vad jag skulle ha på mig idag, så jag tog nått som var skönt, alltås inte jeans! Idag har jag spanska prov och det kommer gå åt helvete. Men nu måste jag åka till skola, hare bäst xoxo Sarah Davis


If you aint Dirty, you aint here to party!

Ehm, ska man säga god efter middag? ;) haha. Vet inte hur ,en jag mår faktiskt bra just nu, lite wierd för igår hade jag lust att sjunka genom jorden och bara försvinna. Men det är bra att det inte är så iaf :)
Ni fattar inte hur mycket jag älskar min pappa! han är så underbar. Jag tror han märkte att jag mådde dåligt.. för från ingenstans började han snacka med mig om hur dumma i huvet killar är. Och att ha ett förhållande i den här åldern är så jävla dumt, för då blir man fängslad. De är nu man ska vara ute och leva livet fullt ut! och fyfan vad han har rätt. Jag tänker inte låta nån kille hålla tillbaka mig, I like to party!
Ska take a shower nu hare super ;D <3



 

Den här låten är fortfarande så jävla tung!
I love the video


Godmorgon Tisdag



Sho! Jag har så jävla brottom xD jag vaknade för typ 1 minut sen och ska åka om 20 minuter, fattar inte riktigt varför jag jag är här och skriver då, men det är väll det ända som får mig tänka på annat, eller okej andra saker finns också.
Direkt efter skolan åker jag till gymmet sen direkt till tennisen, det blir as bra, no time to think!
Måste skynda mig nu.. men måste bara säga tack till alla som finns här, de betyder så jävla mkt.
Love Sarah Davis

[
Jag tänker aldrig gråta på grund av dig igen]


HAHA

Min mamma är lite rädd för mig, för jag springer runt i hela huset och sjunger på denhär  låten, och dansar och hoppar xD haha im happy, fast jag egentligen mår skit :S WIIIERD!


Magdans=LÖVE



slut på första skoldagen..

Tjooobre! kom nyss hem från gymmet och ska snart hoppa in i duschen :P
Vet ni vad jag fick reda på idag? :D jag kan få mvg i några ämnen, bild idrott och dans och engelska, så det är naaajz! Men nu känner jag mig skit äcklig så ska hoppa in i duschen <3

HAHA JAG DÖR! Nästa kapitel i vår spanska bok handlar om hur man gör slut med någon.
Och ja det är klart man tar fiskar som exempel xD Konstig bok


Jag bjuder på den här.. haha!


Stackars Robert.. Marcus kasta ut hans bok på taket... XD


Nästa OS mästare eller? ;)


måndag..

Min favorit låt, here you have it!

nu börjar alltså skolan igen -.- och det suger ganska sten hårt. Visst jag vill tillbaka till alla kompisar men jag längtar fan inte tillbaka till lektionerna, läxorna och alla jävla prov. Vi har liksom ett prov idag, första dagen efter lovet xD haha de kommer ju gå som det går. För det är ju nästan omöjligt.
Jag har knappt sovit nånting heller. Jag somna vid 12 så det va inte så farligt, men sen vaknade jag klockan 1 igen och låg vaken till 4 och sen va det dags att gå upp klockan 6.. så pigg kommer jag inte vara idag i skolan iaf.
Efter skolan ska jag åka till täby centrum och beställa tid för att klippa mig, sen drar jag till gymmet.
Hoppas ni får en bra första skoladag efter lovet x)

Sminket skiter jag i idag, kör på riktigt ful och naturlig helt enkelt ;)


Hoppas på ett bättre år..

jag längtar till år 2010.. jag hoppas det kommer bli ett bättre år än det här.
En sak är säker iaf. Jag tänker inte lita på nån kille förens jag verkligen känner honom. Och jag tänker inte bli sårad lika många gånger som i år heller.
Jag hoppas verkligen på ett bättre år än det som varit..


Fet, fetare, Sarah

Ändå sen jag började äta p-piller[som var för ett år sen] har jag gått upp så jävla mkt i vikt. Jävla hormon skit piller. Ett oar jeans som jag fick på mig förra vinterna får jag inte på mig, jag är inte ens nära på att få på mig dom. och jag får fan panik! det är sjuk.. så nu ska jag sluta äta dom efter den här kartan. En vecka kvar, sen byebye piller!!

Såhär känner jag mig just nu..


Alla ord stämmer.


du sa att du älskade mig,
du sa att du alltid skulle finnas hos mig,
du sa att du gör vad som helst för att inte förlora mig,
men ändå har du gått iväg utan ett hej då,
det som du sa
var inte sant,
det som du ville,
var inte sant
allt du gjorde gjorde mig först ledsen sen glad,
jag vet att du aldrig kommer tillbacka,
men allt jag vill att du ska veta är att jag älskar dig, och jag vet inte hur jag kan göra det, så många gånger som du har svikit mig,
allt du sa var en lögn....

Jag behöver dig..
jag behöver se dina ögon..
jag behöver lukta dina kläder..
jag kan inte leva utan dig......

Jag älskar dig mer än livet.
Att älska dig tar jag förgivet.
Jag saknar dig varje minut.
Jag kommer sakna dig tills livet tar slut.
Att olyckligt älska dig är otroligt hårt.
Att inte sakna dig är otroligt svårt.
Att höra din röst ger mig smärta.
Att höra att inte älskar mig krossar mitt hjärta.

not bra

Flickan: Vi kanske ska flytta till USA.
Pojken: Vi?
Flickan: Jag och min familj.
Pojken: ..men
Flickan: Eftersom vi inte kommer träffas mer
så är det bättre om vi bara är kompisar?!

Pojken. Så du älskar mig inte längre ?
Flickan: Jo det är klart men...
Pojken får tårfylda ögon och går i väg.
Flickan ramlar ihop på marken och förstår vad hon gjort.
Flickan springer tungt hem med tårfyllda ögon.
Flickan ringer Pojken när hon kommer hem
2 signaler hörs innan någon svarar.
Pojken: mmmmm*snyft*
Flickan: Vill inte lämna dig...
Flickan hör en duns .
Hon blir iskall och rädd
Flickan har inget val, hon springer hem
till Pojken och springer upp till hans rum.
Där ligger han på golvet , blodig och inristat med en blodig kniv i handen:
ÄLSKAR DIG.
Flickan börjar gråta och förstår snabbt vad hon måste göra.
Hon ristar in i sin hand med den kniven Pojken använde:
JAG ÄLSKAR DIG MED!
Hon lägger sin hand i hans och sticker kniven i hjärtat.

Lägg in detta på din blogg om du älskar någon
som du skulle ge ditt eget liv för!

Ja.. jag har tråkigt

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel?:  yes!
2. är du lycklig?: skulle kunna bli lyckligare
3. är du uttråkad?: annars skulle jag inte göra de här?
4. är du ledsen?: just nu? .. lite
5. är du italienare? naaej
6. är du cooling?: ohhh yes always baby!

Saker om ditt kärleks liv
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: självklart
2. har du någon gång blivit sårad?: för många gånger
3. har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt?: ja :P
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: yes
5. gillar du någon just nu?: nej.. saknar bara

Senaste
1. telefonsamtalet du fick?: Adam Dali
2. personerna/personen du var med?: Victoria
3. roligaste grejen som hänt: Ja vet inte
4. personen du smsade: Joakim
5. du tillbringade natten med? Jessica ;D
6. du kramade?: Victoria

JAG SKA GÅ I IDE! CHIAO

sov gott


söndag.. fuck imorgon är det skola

tjooooo! Igår drog jag till bergs på fest med en massa andra. Jag kom hem typ klockan 3, och nu är jag så jävla trött så det går inte att förklara -.-
Imorgon är det skola och det suger verkligen! jag måste plugga spanska och bild idag!! Jag orkar inte :'(
Mina planer för idag
- Sova mer
- Duscha
- Plugga spanska
- Äta
- Plugga bild
- SOOOOOOVAAAAAAAAA!

xoxo Sarah Davis

RSS 2.0