:o

jag är ju rätt bra på tajming! jag blev klar precis när dom plinga på dörren! rätt så stolt, jag ska bara äta sen drar jag ut, antingen till bergs eller till sollentuna vi får se va de blir ;D
haha en super duper bra kväll :D
xoxo Sarah Davis


Redan?

Pappa börjar sätta upp och ställa ut alla jul belysningar
Här är två av minst 100


-.-

om 1 timme kommer våra gäster och jag sitter med sov t-shirt och inga byxor, ah som sagt helt ofixad. Jag orkar verkligen inte fixa mig. Kommer sitta och äta mat sm en katt, för jag måste dra direkt efter vi ätit. Lite oartigt, men det får dom faktiskt tåla idag. För jag är ingen no lifer som bara sitter hemma på halloween.
Nu ska jag väll dra mig in i duschen och sen göra mig iordning.
xoxo Sarah Davis

 


Scary?

okej.. jag fick nyss veta en lite smått läskig sak.
Uppe vid åby ungefär, haga tror jag det var.. var det skottlosning och knivhuggning :o läskigt!? Och jag måste gå helt själv ikväll från ormsta som ligger typ 3 min därifrån, plus det är halloween idag, jag kommer pissa på mig!
Typiskt att de här ska hända just på halloween helgen, lite wierd tycker jag :S

Hoppas alla får en trevlig halloween :)


Dagens låt

i totaly love it


Jag tänkte köra den här 10 saker ni inte vet om mig.. haha jag har så jävla tråkigt så why not..?

1. Jag har inga syskon
2. Jag älskar oboy
3. Jag har 16 skedar oboy i min oboy :P
4. Jag har 9 piercingar
5. Jag är halv leksandare [om man säger så]
6. Jag hatar jeans
7. Jag har bara varit kär 1 gång
8. Jag kanske ska flytta till Australien efter nyår
9. Jag har haft en fyrhjuling
10. Jag tappade bort 2 par vantar på 2 dagar

Så nu fick ni veta SÅÅÅÅÅÅÅ intresanta saker om mig xD HAHA no life


Lördag

Igår var jag på fest hos Juddan, De va skojj.
Som ni märker är så skit trött och har inte lust med nånting rättare sagt.. :P
Ikväll har vi gäster.. [bajs] men jag ska dra efter middagen, så det är lugnt.

Jag och Alexandra xD


Erick och Nichlas på busseeeen!


The City

Snart ska jag dra till stan med Alexandra och leta efter nånting att ha på sig på halloween.. Vi får se vad det blir
xoxo Sarah Davis


Fredag

Det är sol ute, and im happy!
Snart ska jag och mamma gå ut i typ hela vallentuna och dela ut lappar till pappas nya företag. Efter det ska jag dra till gymmet. Hoppas ni får en riktigt bra höst solig fredag! :D

Här kommer lite bilder från i onsdags
Jag och Bella <3


Björn, Rami, Calle, Erik

Frida och Alexandra

Jag, Alexandra och Jessica


typ 1/7 av alla som var där


Den var TÖÖNG!

"this is it" var så jäävla bra! Hände en liten wierd sak på vägen hem. Det gick förbi 3 killar som jag aldrig sett förut, och då menar jag verkligen aldrig. När vi gick förbi dom stannar dom och säger, ursäkta heter du Sarah. Ja ba.. ehm ja, hur visste ni de? dom ba, Vi va på samma fest förra veckan.. Haha kände mig lite dum mot dom för att jag inte kom ihåg dom, men thats life :P Känner mig lite töntig som skriva hon ba jag ba dom ba, babababb.. min shit the same ;D! Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon. puss på skinkan!
[det går inte att ladda upp bilderna, så ni får klara er utan]!

Haha en bild från igår kväll funkade, så ni får se den ist ;D


This is it!


nu drar jag till tåget som Jessica hoppar på efter ett tag. Vi ska äta middag och kolla bio, ha det bäst <3


torsdag

Jag hann aldrig sägga vad jag skulle göra igår. Jag, Jessica, Alexandra, Frida, Rami, Calle, Björn och Erick åkte till kärrdalskolan på en fest med Isabelle.  Yeeah.. massa bilder kommer snart, domär på Jessicas mobil och hon måste hem och ladda upp dom innan jag får dom [ganska logiskt].
Jessica ligger i sängen som alltid och ser skit sur ut xD ahah. Hon är så söt så!
Ikväll ska jag och Jessica på bio, vi ska se This is it! Det kommer bli as kul. Kommer säkert massa bilder då också.
Ska hoppa på Jessica nu så hon slutar sura. pöss på er :D!


Fekka

Tjeenis. Hinner inte skriva något. Jag och Jessica drar till Danderyd på fest med en massa andra. Bilder kommer imogon. Ha det bra, PÖSS

ingen bra jack letar dag

jag hittade ingen jacka, inga skor heller för den delen. Det ända jag hittade var ett par vantar och en eyeliner..GAh jag får damp, det finns ingen jacka jag vill ha nånstans :( suck.. aja ska äta nu, innan jag svälter ihjäl. min mage har kurrat hela dagen, så nu äntligen ska min mage få mat :D ha de tööngt

idag är det onsdag :D

godmorgon! Jag kom precis hem från gymmet, känner mig riktigt duktig, har vart på gymmet i 2 timmar. Nu behöver jag verkligen en dusch, för snart ska jag och ruffi puff bästavännen dra till stan, som ni i och för sig redan vet, men det skiter jag i ;D för nu sa jag det igen. haha vad fan är det med mig? Jag är riktigt lycklig. Det finns ingen anledning egentligen, jag har bara börjat tänka på saker som jag inte brukar tänka på. Saker som betyder väldigt mkt för mig.

- Mina bästavänner, Anton & Jessica
- Min underbara mamma
- Alla mina älskade vänner!
- Jag är inte kär [och det är riktigt skönt]
- Det är höstlov
- Jag bråkar inte med någon
                                 I TOTALY LÖVE IT!
        Som jag sa förut, ibland älskar jag verkligen mitt liv ;D

Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa för jacka, antingen en fjällräven [alltså den som liknar goos], kanske en goos jacka, [lång eller kort]? :S hatar att välja, det är jag verkligen sämst på. Men vi får se vilken jacka jag kommer hem med.
Ska duscha nu, sen ska jag fixa mig och dra till stan ;D
Hare bäst xoxo Sarah Davis

Världens lyckligaste!

tjo ;D Jag hann inte skriva nånting innan jag åkte hem ifrån. Men iaf. Jag, Jocke och Pontus pkte till täby centrum och kollade på bio, det blev Surrogates, den var faktiskt helt okej, inte min sorts film, men helt okej. Det roligaste med hela filmen var nog att pontus satt med popcorn "lådan" på huvudet och satt slicka sig på läpparna hela filmen, och tro mig han var faktiskt fullt seriös xD
Jag är så jeeevla glad! min mamma bokade de ända 2 platserna som fanns kvar i typ hela sverige till twilight kvällen, ni vet där man ser båda twilight filmerna samma kväll! ÅH IM SO HAPPY!
Jag ska gå och lägga mig tidigt idag faktiskt, för jag ska upp och gymma klockan 11 och klockan 2 ska jag och Jessica dra till stan och leta jacka. Så det är naajz!
Sov så sött allihopa, för det kommer jag göra!
PÖÖÖÖÖSSS

Trailern.. GAH! jag är kär i han "indian" killen som blir varg [DREGGEL]


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA


Galen natt och..TRÖTT Tisdag

Tjoo brrrääää! Min och Jessicas kväll har varit helt cp. Vi åkte till österskär vid 11 och sen missa vi sista tåget så vi kom inte hem därifrån, så vi va tvungna att sova där med några "fyllon", som inte sov så mkt den kvällen om man säger så, utan spydde rättare sagt. Vi tog tåget hem klockan 7, gick av i täby centrum, och där åt vi donken frukost! YUMMI! sen åkte vi hem och sov till klockan 1. Nu är vi helt döda och ligger i sängen med datorn i knät och garvar åt allt och inget. HAHA! nu ska vi sova lite mer, ha det töööngt!



Vi har våra stunder.. [ganska ofta]


HAHA FAIL!

haha Jessica visa mig den här nyss, det ända jag säger är.. fett synd!



I miss you..


I just wanna let you know that i love you..


boring dag

jag ska faktiskt åka ner och gymma nu, duktig Sarah!


Måndag

tjotjo. Jag funderar på att vara en duktig Sarah idag och faktiskt åka ner till gymmet. Men jag vet inte om jag orkar, för jag vill inte ta bussen och mamma och pappa är inte hemma x) maha.
Annars kommer jag väll bara sitta hemma tills det blir kväll. Då ska jag, alexandra och Frida kanske Stefanie också åka till Nacka på fekke. Ja vet skit långt. men det är kul med lite nytt ;D
Ska duscha nu, pöss


Very sexig

EY ! Sarahs bestavän här. Hennes älskade söndagsplaner om att 'bara sitta hemma och mysa framför en jätte scary skräckfilm' förstördes. Vi ska dra och träffa några kompisar och ha en mysig kväll någon annanstans i regniga Sverige. Det ska bli SÅ trevligt så....fett regnit men det är lönch.
Sarah står och fönar håret och är allmänt sexig, precis som vanligt :)
Nu ska vi fixa oss lite, ha en bra söndagskväll hörrni ;)

Söndag kväll är najz

jag älskar söndag kvällar, för dom är så sega. Man kan sitta hemma och göra absolut ingenting utan att ha ångest för att man inte göra nånting. I löve it!
Jag kom nyss hem från kinesen, de var riktigt gott och nu är jag mätt som en uppstoppad ko! Ojoj nu måste jag skynda mig, måste springa och möta jessica, skriver senare :D pöss

Söndag

tjoootjo. Jag har så jävla ont i huvudet :( Jag har knarkat alvedon hela morgonen, Så att jag ska kunna klara av att dansa i 4 och en halv timme.. suck. Det finns inte så mycket att skriva så jag tänker därför inte skriva nått mer x)
Önska mig lycka till mig dansen hörni!
xoxo Sarah Davis


hemma.

kom nyss hem.. åh vilken jävla kväll. Va och fira Sofie Matsson, hon fyllde 15 idag, woho! nu är hon byxmyndig! ;D
Jag mår inge bra, så nu ska jag sova, har jätte bra :D
åpuss på arselt!


borta bra, hemma bäst

jag har aldrig tänkt på hur skönt det är att vara hemma. I totaly löve it!
Nu kommer jag vara utvilad för ikväll ;D!
Funderar på vad jag ska ha på mig.. hm, en svart klänning med svarta strumpbyxor, silvriga halsband och min pälsväst. eller kanek en svart halvgenomskinlig tröja med halsband och min skinnjacka me dmin stora halsduk.. gah jag ahtar att bestämma mig!! vi får se vad det blir.
Ha de bäst
xoxo Sarah Davis


måste sluta förneka att jag mår dåligt..

Känns som alla ord stämmer..


blogg.se kan suga ibland alltså..

Mitt inlägg sparades inte igen, och det är bara för jävla irriterande!
Får väll skriva om allting igen då -.-
Ja.. Igår var jag med Linnea, Jack och Nichlas men sen kom typ 10 till och vi drog till nån Halloween fest som sög. Men sen drog jag till Jessica och träffade Joakim och två till andra snubbar :P..
Yeee.. Det finns inte så mycket att säga egentligen. Så nu ska jag gå och äta frukost innan jag svälter ihjäl. puss på er


hola!

tjoo. Jag kom hem nyss och jag fryser så jefla mycket. Ska nog gå och lägga mig nu, annars kommer jag bara börja tänka på massa skit saker. Det är det jag hatar med kvällar, då tänker man på allt dåligt och det suger verkligen.
Men nu ska jag sova, skriver imorgon, puss på er

En riktigt trött Sarah


23 oktober kväll

Nu ska jag åka till Vallentuna Centrum och möta upp Linnea och Jack. De va riktigt länge sen jag träffa linnea, så de ska bli ruligt! Nej men nu måste jag skynda mig, Linnea är i centrum om 10 min. hörs sen :D


Juste Live Your Life


Om du en gång skitit i mig är du ute ur mitt liv föralltid. de var Ditt val, inte mitt ;)
Att vara deprimerad är nånting som är så jävla värdelöst. Det finns ingen mening med det. Visst man kan ha sina stunder då man inte mår så bra. Och det har alla rätt att ha. Men jag tänker aldrig gå ner i en deprition igen som jag gjorde i 7an. Visst jag kanske inte mår så bra, men jag ska göra det bästa av situationen, de finns dom som har det värre. Det finns så mycket mer saker som får mig glad än ledsen, så varför tänka på det negativa? Just smile and keep your head up. De är det jag ska göra nu. Jag tänker inte låta en ända kille komma mig så nära så han kan såra mig igen. Fuck that. Jag klarar mig utan. Jag tänker aldrig tro att jag känner personen förens jag verkligen vet vem den är, låter ganska logiskt. men tänk efter så tror man oftast att man känner nån, och sen hugger dom än i ryggen, hur många gånger har inte det hänt? Alla min killkompisar ta inte åt er av det jag tänker säga nu, det här är till alla dom som sårat mig, FUCK OFF KILLAR, JAG HATAR ER!
Så nu fick jag det ur mig. Nu ska jag vara possitiv, :D!
Ibland hatar jag mitt liv, men fyfan vad jag älskar det ibland!


I love it

Min nya favorit låt


äntligen höstlov!

   

ÄNTLIGEN ÄR DET HÖSTLOV! gah vad jag har längtat. Inget plugg och man behöver inte vakna tidigt. Fast det är iof bara 1 vecka, men fuck that, jag njuter ända vafan! :D
Jag var nyss ute och träffa en kompis en snabbis. Nu är jag hemma och planerar kvällen lite. Jag ska äta snart, tacos.. igen -.- Vi åt det idag i skolan. BORING! Ska ringa en människa nu, pööss

[Måste bara säga tack till en männsika.. som börjar på H, vi förstår verkligen varandra. Tacktacktack!]









HAHAH HALLOWEEN I SKOLAN!

Min och Bianca "fina" cheerleder dans x)


Bianca pregnent BIATCH

1. Bianca fick anorexia
2. Bianca blev helt plötsligt gravid.. men med vem?
3. Jag blev också gravid.. fuck hur lyckades vi?


Well, det får ni gissa er till, hehe! Kanske har vi pojkar i rummet? ;o Eller så är vi bara allmänt bäst och behöver inga killar för att göra oss gravida & glada! Ska sova nu, puss påer


eyyy!!!!

Hej era korvar!
Sarah ligger i sängen och pluggar duktig som hon är & bigmama bianca är här för att ta hand om min sockertopp! Vi har suttit hela kvällen och ätit morötter & gurka med dipp. Sen var vi med John & Jemma en stund och anton var här ett bra tag, hehe.

Det blir tidig väckning imorgon, så vi ska väll ta och lägga oss snabbt. Och hörni, ni som faktiskt vet vilken underbar person sarah är, ni kan väl skicka ett gulligt litet sms till henne och berätta hur fin hon är? :) Jag vet att hon skulle bli kladhest då & hon skulle nog behöva det. ^^ Sarah älskling, I love you honey!
/ Bianca


fuck this shit!

jag hatar livet. Jag hatar att vara den jag är ibland. Jag hatar att bli sårad. Men framför allt hatar jag kärlek. Jag hatar allt dåligt. Jag hatar känslor. Jag hatar killar. Jag hatar falska människor. GAH JAG ORKAR INTE, har lust att lägga mig i sängen, sova och aldrig mer vakna.


Dagens citat x)

AHHA JAG DÖR
Alexandra: Ligger hon begravd nu eller?
Bianca: Varför ska man begrava nån som redan är död?

HAHAHA


sjukling

TJOOOO! jag kom nyss hem.. Jag och Bianca håller på att planera hur vi ska se ut imorgon, det är halloween i skolan! och det är klart som fan att man ska vara utklädd annars får man inget godis ;o Ni får se vad vi klär ut oss till imorgon när det kommer massa bilder.
Martin kommer hit snart, har inte träffat honom på skit länge och han ska vara borta hela höst lovet, [lyckat].. eller inte.
Nu ska jag gå och duscha en snabbis, pöss på er :D

Veronica glömde sätta på sig en svart tröja, så hon gjorde såhär ist.
Som ni kanske vet, så var det svarta tröj dagen idag ;P


Små barnen från små skolan tar över våra skåp! :s


Me dont like hösten

Jag har blivit förkyld :( det blir man alltid på hösten, och jag hatar det!
Mamma ska skjutsa mig till skolan idag, så jag kommer komma en timme för tidigt till skolan. Men jag ska försöka plugga då så det är ett liten +.
Jag har biologi prov idag andra lektionen, så kommer säkert åka hem efter det. vi får se hur jag gör.
Hur jag än jag kommer jag iaf skriva när jag kommer hem :)
Hoppas ni inte är sjuka som jag är.
xoxo Sarah Davis


-.-

FUCK THIS SHIT BULL!
DAMP! mitt inlägg raderades så jag orkar inte skriva så mycket alls
Sitter och snackar med Jessica. Det ända hon säger är att jag är feg som inte vågar säga göra en sak.. [ni får inte veta vad] Jag vill göra det men jag kan och vågar inte, så det suger ganska hårt.
nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng
pööss och krååm
JUSTE JAG GLÖMDE SÄGA DET HÄR IGÅR!
JAG SKA FÖLJA MED TILL BARCELONA PÅ SPORTLOVET!!

Vi snackar i telefon och snackar på msn och camar, typisk Jessica och Sarah sak






good night

nu ska jag sova

Juste.. Min päls väst köpte jag på vero moda
och mobilen hittade jag på google, så sök där på sony ericson rosa så finns den där :P


Bra jobbat Sarah

Jag gick faktiskt och gymma idag, har bestämt mig för 3 gånger i veckan, måndag tisdag och torsdag! Sen har jag dans samalagt 8 timmar per vecka och tennis bara två, men allt tillsammans blir 13 timmar träning. Så jag kommer nog nå mitt mål till nyår! Som är att komma i ett par jeans jag hade för ett halv år sen.
Nu ska jag åka till tennisen
Skriver sen era töntar ;D
xoxo Sarah Davis

Nån av dom här mobilerna ska jag ha i julklapp, vet inte vilken bara, hm..



tisdag

det är så jävla trist väder.. Det har regat hela helgen och nu måndag och tisdag, hade de tänkt att bli bra väder nångång eller?
Idag slutar vi halv 3, jag har för mig att vi har nån elevens val dans. Men jag kanske tror fel. Hoppas på det iaf ;D
Orkar inte sminka mig idag, så jag kör på no make up idag ;)
Ska gymma idag, och sen är det tennis, så det blir en bra tränings dag för mig!
hare bäst
xoxo Sarah Davis

Ser ut som en bebis x) HAHAH fula lilla jag


Armhävningar är inte min grej helt enkelt


Nickodemus

Ni kanske tycker de här är töntigt men det skiter jag i.
Jag har haft Nickis sen jag var 5 år. Jag har nästan bara minnen från när jag var barn med honom..
Nu har han blivit sjuk och vi kanske måste avliva honom.. jag vill verkligen inte att du ska försvinna, du är som min bästavän.
När jag är ledsen ligger du alltid i min säng med huvudet på min mage och flyttar inte på dig förän jag gör det. Varje gång jag är sjuk så ligger du bredvid min säng.
Varje gång jag kommer hem kommer du alltid till mig och viftar på svansen.. visst alla hundar gör väll det men det är nått speciellt med Nickis.
Förut va du alltid den glada spralliga hunden. Nu är du seg och orkar inte alls mycket, man ser att du vill men du kan inte.
Jag älskar dig


i totaly like it

Jag och Alexandra


Ingen bra dag

idag har vi gått runt hela stan igen -.- våran skola borde döpas om till Enhagen vandrings skolan.. för vi går seriöst hela tiden och det passar ju mig så bra, eftersom att jag älskar att gå [NOT]!
Efter vår lilla vandring följde jag med Frida och tog hål i tungan, det blev snyggt faktiskt. Fast efter det drog jag hem.

Hörrni, jag har verkligen bestämt mig, jag ska gå ner i vikt. Jag ska bli så smal som jag var förut, och det ska funka den här gången!
Jag har också bestämt mig för att bli vegetarian!
wiho! det var mina grejer jag bestämde mig för idag. Nu måste jag bara leva upp till dom också..
Vi får se hur det går
xoxo Sarah Davis

Veronica my darling!


Viktor va gullig och bar min väska! Jag hade iof hans ryggsäck men den vägde ingenting


Marcus och Robin när dom redovisa vid atlas bron


Måndag -.-

Ching chong, nu dar jag till skolan. Kommer vara i stan halva dagen på nån bild sak med skolan
xoxo Sarah Davis


Happy Face

nu är jag happy face, tänker inte säga varför. De är en hemlis ;) Kom nyss hem från dansen faktiskt, eller jag har iof duschat också. Nu måstw jag plugga biologi och matte, hörs sen
xoxo Sarah Davis


söndag

fyfasiken vilken seg söndag.. jag är så in i bomben trött, och har bara lust att ligga och sova hela dagen. Men jag ska dansa i 4 och en halv timme.. gud vad roligt -.- Jag måste plugga till matte och biologi prov också! Ingen vidare rolig dag om man säger så. bara dansen då, fast jag kommer bli mer trött, de är det ända.
Nu ska jag gå och äta en Billys och sen dra till dansen, ha de så bra :D
xoxo Sarah Davis


nu drar vi

Jag och Jessica åker hemifrån nu, vart får ni tyvärr inte veta ;)


Lördag.. Blame it on me

sorry för riktigt usel uppdatering. Men kom hem typ klockan 4 igår sen vaknade jag kl 1 och drog vid klockan 2 till Täby centrum med alexandra och hennes mamma. Jag köpte en pälsväst och 2 halsband och alexandras mamma köpte minst 10000 saker, och jag skojjar inte, riktigt shoppaholic mami! i love her.
Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen ska jag till sollentuna eller till marcus -.- suck hatar när det är oplanerat, kommer säkert inte göra ett skit idag bara för att jag får panik. haha.
Men nu ska jag gå och duscha och fräsha till mig lite :)
xoxo Sarah Davis

here is the pälsväst


och här är halsbanden



Alexandra Groda

snart kommer Alexandra hit, det ska bli kul. För vi hittar alltid på nånting riktigt kul tillsammans!
Jag har riktigt tråkigt juste nu, så jag gjorde de här; Ett snöre och två spikar, då blir det ett örhänge stället ;D haha



Provade Jessica disco dräkt igår x) försökte leka henne, men ah.. HAHAH


Lets go!

nu drar jag, hoppas alla får en skit bra dag :D!
FUL BILD, men den bjuder jag på ;D


fredag!

tjenamoors! jag vaknade för inte så länge sen.
Snart ska jag åka till Martins skola och vara med honom ett tag, sen måste jag till min "älskade" skola, och möta alexandra och Jessica. Så jag måste sminka mig nu, för jag ska åka om 20 min :P
xoxo Sarah Davis

de här skrämmer mig lite..
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5966103.ab


No time

hejsan människor.. Har inte hunnit skriva nånting, är så grovt stressad! Jag bröt ihop idag och bara la mig ner på marken och grät. Vet inte varför det bara kom, de va en person som sa ett ord, då bröt jag ihop. Jag orkar inte me det här mer. Jag och alla andra 9or i enhagen vet hur jävla tufft vi har det. Och det roliga är att alla lärare tror att vi har precis lika mkt prov och skit som alla andra skolor. BULL SHIT! visst vi kanske inte har lika mkt som gymnasiet, men för 9an är det ritkigt mkt. och jag klarar inte av mer!
Idag blev det bara för mycket, vi gick runt i stan från halv 9 till kl 3 och då menar jag verkligen HELA STAN. Efter det hade jag tennis, sen biologi prov att plugga till som jag har imorgon.. Som jag inte kan ett piss på för den delen. Jag ska vara hemma från skolan imorgon, SKÖNT!
men här kommer iaf lite bilder från dagen
xoxo Sarah Davis



HAHA jag och Bianca roade oss på butrix!
 

Bianca; Där är du Sarah ;D
Sarah; Ah, med ditt huvud i handen ;)



GODIS GOLV! My dream!
Im walking on candy!

 

Vad tänkte dom egentligen med?


HAHA JAG DOG NÄR JAG SÅG DEN HÄR! Den som gjorde den här måste haft humor på hög nivå!


Sveriges coolaste bibliotek!
 

Bianca älskling och moi



Torsdag

nu ska jag dra int ill stan, tåget går halv 8 så jag måste dra nu. Kommer säkert massa bilder från stan, funderar på om jag ska ta min gås eller om jag ska ta skinnjacka :/ hmm.. aja vi får se vad jag väljer.. vi hörs när jag kommer hem ;)
xoxo Sarah Davis



Sov dags

nu ska jag sova gott folk! Måste vara pigg imorgon. Ska ju trotts allt gå runt i stan från kl halv 9 på morgonen till 4 på dagen. Japp.. Jag och alla 9or ska gå strindberg dagen i stan -.- TRÅKIGT! men det är skönt att slippa skolan i alla fall, så det får jag vara glad över.
Nu är det bara 1 prov kvar den här veckan.. biologi, suck! Fast jag har omorov i matte på tisdag, så för mig blir ännu ett till prov.
Nu ska jag sova
xoxo Sarah Davis


döds trött..

Jag fattar inte hur jag ska orka dansa i 3 timmar, jag är så jävla trött! och sur för den delen också.
Fattar inte hur jag ska hinna plugga idag, har dans i 3 timmar och biologi prov på fre, shit pommfritt, jag kommer aldrig hinna. GAH panik.. igen, som vanligt! Jag är så trött på skolan så det är sjukt, det är så mycket just nu, så TACK gud att det snart är höstlov! WIHO, när jag tänker på det blir jag happy face.
Juste hörni, det gick skit bra på spanska provet, fast det kommer väll bli världens sämsta resultat som vanligt -.- Men jag får väll hoppas på det bästa helt enkelt. So därimot gick SKIT!
Nu ska jag gå och äta lite mat sen sätta mig och plugga sten hårt
xoxo Sarah Davis


Onsdag

oh shit.. idag har jag både spanska och so prov! Spanskan kommer nog gå bra men tvärtom med son, känns det som iaf. Men vi får se hur det går ;)
Nu snöar det igen!? Den här gången så stannar snön på marken och det är tjock snö -.- suck. Jag kör på gås jackan idag, fett skönt att kunna kurra in sig i den när man fryser! ;D wiho.
Jag är på ett väldigt konstigt humör idag, vet inte varför x) Nej men nu ska jag sluta skriva massa skit och gå och sätta på mig kläder. Pöss på Rumpan
xoxo Sarah Davis

Super bitch


Konstiga? svar ja

såhär säger jag och min bästis godnatt till varandra..
om ni undrar, så älskar vi faktiskt varandra, mer som kompisar kanske ;O eller vad tror ni!?


Super Bitch

Nu är jag super trött.. kan knappt hålla ögonen öppna, så det är nog dags för mig att gå och sova. Har varit jätte duktig med spanskan idag. Det känns verkligen som jag kan allting nu. Så håll tummarna för att det ska gå bra för mig nu! i really need it om man säger så.
Nu ska jag gå och lägga mig i min stora stört sköna älskade säng. sov så sött allihopa :D
xoxo Sarah Davis

Jag saknar min bebis Sindy [
min farmor och farfars hund] = min bebis



Dagens sämsta skämt xD!


Jag blir mobbad -.-



INTE ROLIGT!
1. mina byxor åkte ner
2. min halsduk fucka upp sig
3. jag fick känna hur det kändes att bli mobbad [INTE KUL]
haha, men vänta bara Jason och Viktor ska få sin hämd ;)


Inte på bra humör.

GAAH! jag har lust att döda nån!!! DAMP!
ska försöka va normal i 1 sekund.
Orkar inte skriva mkt.. kom nyss hem och nu ska jag på träning (tennis det är bra) då kan jag slå bort min ilska. GAH!
PUSSPUSS


snö redan?

wtf det snöar just nu :S Det är 2 månader kvar till julafton och det snöar nu.. suck -.- Det alltså typ 0 gradigt här. Orkar inte med vintern iår! Det ända jag längtar till är julafton ;D haha.
Idag har jag mysiga kläder på mig, har jeans, en grå tröja och en STOR halsduk flera varv runt halsen och no make up.

Jag kommer få sitta i skolan helt ensam i 1 timme.. Jag får skjuts av mamma till skolan och hon måste ta ett tåg som går nångång mkt tidigare än när jag börjar..
jag skulle kunnata bussen, men jag skulle få åka lika tidigt då, så det är klart man tar skjuts då ;)
Nu ska jag åka till skolan, skriver när jag kommer hem
xoxo Sarah Davis


move if you wanna

tjoo! jag kom hem från gymmet nyss, är fan stolt, jag gick faktiskt till gymmet, första gången på väldigt länge! Ska gå och och duscha nu. ikväll har jag biologi, so och spanska prov att plugga till. S*G!
Aja ska duscha nu, skriver sen
xoxo Sarah Davis

haha Jemma leker med min sköldpadda, fattar inte hur men hon gör de iaf x)


måndag morgon

måndag mornar är det värsta som finns.. jag är så jävla trött och jag slutar inte fören halv 4 -.- suck. Idag blir det ingen tröja som är oskön, utan en stor hood tröja, uppsatt hår och inget smink, ja tror jag kör på det idag. Ska springa ner och duscha en snabbis så jag vaknar till lite, för annars kommer den här dagen inte funka ett piss.
Idag ska jag faktiskt gymma, DET ÄR ETT MÅSTE! Jag skriver när jag kommer hem
xoxo Sarah Davis
[jag hatar spotify reklam!]


you´re not sorry


Jag känner mig helt deppad. Det finns egentligen ingen anledning. försår bara inte varför vissa saker är som dom är. Det finns så många människor jag saknar. Personer som jag delade väldigt mkt med, de som var en en del av mig, de som alltid fanns där för mig, och det jag berättade allt för. Det finns en person som jag inte tänker berätta om, men jag ska vara ärlig jag saknar faktiskt dig. Och en tjej som jag var jätte tajt med förra sommaren, vi åkte till båstad och åland den sommaren. vi var alltid med varande. Vi kopplades alltid med varandra. men nu för tiden säger vi inte ens hej till varandra. Vi hatar rent ut sagt varandra och varför ska det vara så? En man kallade sin bästavän kan så fort förändras till ens fiende. Det är sjukt, hur det kan hända så snabbt. Men jag antar att det inte finns så mycket att göra åt saken.
Men det finns också dom som jag fortfarande har vid min sida, som jag värderar högst här på jorden, dom jag alltid kan prata med om nånting är fel, Dom personerna är Jessica, Alexandra, Martin, Bianca, Linnea, Maria och Anton. Tack för allting ni hjälpt mig med. Speciellt alexandra.. vi pratade ganska länge här om dagen om inprincip allt. Du fattar inte hur mycket det hjälpte och hur mycket det fick mig att tänka. Du kommer alltid med bra råd och du får mig alltid att må bra. Jag vet inte vart jag skulle stå utan att ha haft dig vid min sida faktiskt Alexandra.
Det är så mycket just nu. Skolan tar kål på mig, och allting annat runt om mig också. Australien är nånting jag saknar och tänker på hela tiden. Jag vill tillbaka dit, jag vill träffa min farmor och farfar innan dom försvinner för gott.. jag vill träffa min farbror som alltid är sjuk, som kanske inte komemr leva länge till, och alla mina kusiner, fan vad jag älskar er, det finns inga bättre än ni! Jag önskar jag kunde åka dit nu i vinter, men nästa gång jag åker dit blir när jag flyttar..
alltså det finns liksom ingen tid längre, för nånting. Jag har knappt tid att tänka på hur jag själv mår nu för tiden. Det finns bara en sak jag kan göra. och det är att ta mig i kragen och tänka possitivt. Alla mår dåligt nån gång, alla har sina perioder. Man kommer inte undan dom.. Efter regnet kommer solen som man säger, eller hur?..


So Close, But So Far Away..


Dagens låt


WE´RE CRAZY

Jag och Anton hade tråkigt, så vi fick damp ;D


söndag

tjenamors. Har inte hunnit skriva nånting och har inte orkar heller x)
Jag åt nyss middag, och är skit mätt.. och snart så måste jag plugga [ovanlligt], nope. Har spanska prov, Biologi prov och so prov och det suger!
Igår var jag med Jemma, John, Maria och Felix. Jemma sov hos mig, trevlig liten prick den bruden.
Idag har jag bara dansat, så det finns inte så mycket att säga. Så jag försöker skriva lite senare
Juste! min mobil har fuckat sönder, så jag kan inte ladda upp bilder, så ni får ha tålamod :P
xoxo Sarah Davis


Bye

Kom nyss hem från stan. Fame är en film jag rekomenderar hårt! den var så jedrans bra, i loved it.
Nu ska jag ut och träffa några kompisar, vi får se vad vi hittar på.
och jag vet.. jag är världens sämsta bloggare, men npn måste vara det också ;)
xoxo Sarah Davis


FAME

igår var jag med Bianca, Rami, Erik, Calle, Henke, Niclas, Lovisa, Anton, Maria, John och en massa andra. Orkar inte skriva vad vi gjorde. för jag har jätte brottom, ska in till stan nu och kolla på bio med Tildra och Ulrika, vi ska se Fame, så jag skriver när jag kommer hem
xoxo Sarah Davis


Ett måste

här får ni lite bilder från dagen x)







Vi provade några mössor ;D
   

GISSA VEM! :O


Gissa bajset


FREDAAAAG!

äntligen fredag!
Anton(ia) är hemma hos mig, och vi åt nyss pizza.. skit gott var det! yummi
Vi ska snart dra ut och träffa lite kompisar, så jag skriver sen, puss på er!

Min bästis Antonia ;D


Duktiga Sarah i farten

nu ska jag vara duktig och gå och lägga klockan halv 11 :) så godnatt allihopa, sov gott ;D
XOXO SARAH DAVIS FÖR FAN


trött på allt

kom nyss hem från skolan. har ont i huvudet idag också.. fattar inte vad det är med mig. Och nej det är inte migrän.
Snart ska jag äta sen ska jag dra och dansa i 3 timmar. Sen ska jag hem och lägga mig i sängen och sova.. då slipper man tänka på allt jävla skit.
Så jag skriver imorgon.. orkar inte skriva mer, har ingen lust helt enkelt
xoxo Sarah Davis

gjorde mamma till fjortis igår x)


härmapa

såg att både Veronica och Nichlas hade gjort en sån här! haha var bara tvungen att göra en x)

Kolla alexandras huvud i slutet, de är hennes kropp som inte har nått huvud xD

Try JibJab Sendables® eCards today!

tisdag

vi hade typ 3 prov idag i skolan och det sög.. det gick skit på allihopa, för jag hade skit ont i huvudet, det kändes som nån stog och slog mig med en hammare på mitt huvud. Har fortfarande ont i huvet, så jag sket i att gymma.
Nu måste jag försöka plugga so, har fetaste prov skiten på fredag som jag måste få bra betyg på! annars är det ig i geografi för min del..
Ska gå och duscha nu
xoxo Sarah Davis

Här är en bättre bild på min hårfärg


sveriges fulaste hem

HAHA! visste ni att ett hem i Vallentuna var med i programet Sveriges fulaste hem! HAHA JAG DÖR!


ont i rumpan

de tog 3 och en halv timme..

snyggare kan man inte va xD


Resultatet


hemlis ;D

tjäänaa! kom nyss hem från Jessica. Har faktiskt vart duktig idag, har inte ätit nånting onyttig, scores till Sarah? nej men jag har faktiskt slagit vad med mamma om att jag inte ska äta nånting onyttig på en månad :P vi får väll se hur det går!
okej.. ska berätta hemlisen om vad jag gjorde idag, jag färga håret ;) blondare faktiskt, så ingen fick som dom ville, eller jo kanske 1. Har aldrig vart såhär blond, och jag ville testa nånting nytt liksom.
Jag måste försöka plugga engelska nu.. suck, de är så jävla segt att plugga engelska.. -.- men jag skriver när jag är klar, PÖÖSS

Lite bilder från några dagar sen x)




När jag och Bella satt barnvakt






måndag

som jag redan sakt har jag och alla andra i skolan studiedag idag, så jevla skönt! men jag fick ingen sov morgon, för nu kl 10 över 9 går tåget jag ska med till täby centrum.. gissa vad jag ska göra där ;) de blir en överaskning ;D haha


söndag

jag kanske inte har sakt det, men jag har studiedag imorgon ;) så jag har långhelg, as skönt! fast den är snart slut så de suger..
Det blev inte som jag sa igår, jag åkte och träffade martin, tony, pontus och anton istället, vi gjorde inget speciellt, förutom att vi åkte hem till Tony och kollade film efter ett tag.
Snart har jag dans, Ballet och street, kommer dö på balleten -.- så jevla tråkigt! Efter dansen måste ja hem fort, för jag ska åka in till stan och äta och kolla på bio med Alexandra, Lovisa och Helena.
finns inget mer o säga, skriver sen
xoxo Sarah Davis


lördag

WIHO här kommer världens sämsta bloggare xD!
nej men, idag så var jag i stan med Isabelle och kollade kläder och skor, jag hittade faktiskt en kofta, en kjol och ett par stövlar. Kan tyvärr inte visa bilder, för min sladd till mobilen är borta.
Nu ska jag gå och träffa Martin tror jag, vi ska till hans kompis nichlas, tror han stavas så x) haha same shit.
Ska gå och äta lite, sen drar jag ut.
xoxo Sarah Davis

de är nånting med den här bilden som är så jävla läcker!
I love it



fredag

tjenixen, hinner inte skriva så mycket, för jag måste springa till bussen. Jag ska åka ända till nacka.. jag och isabelle ska sitta barnvakt åt hennes syskon, fast vi ska samtidigt ha myskväll med chips och godis och mycket mer gott ;D
men jag kanske skriver när jag kommer dit
puss på er, xoxo Sarah Davis


RSS 2.0