maskerad


Me and Sarah håller på att fixa oss...sarah är beebis. Gissa vad jag är!! SOVmbi..HEHEHEHE typ

det är så logiskt..

TJÄÄÄ BLÖÖGGEEEN! haha jag är på CP humör. Stackars Felix säger jag bara hehehehhe! Ska nämliga åka om typ lite mindre än en timme och möta honom på hans jobb sen ska vi på bio, UUUUUUUH undra vilken de blir :O jag vet men inte ni, hiihih! HAHA jag dör, cp.
ska byta om
HÄÄJDÅÅ BLÖGGGLÖGG
xoxo Sarah Davis

Jag och Lucas hade tråkigt på historian


samma fråga igen då...

VAD FAN SKA MAN HA PÅ SIG?!
shit. Har panik. Jag bryr mig egentligen inte alls om vad jag har på mig. Men det känns som att jag inte har några kläder? och det suger.
Jag sov hemma inatt på första gången på vääldigt länge :o kändes konstigt. Men naaajz.
Efter skolan drar jag till dansen på typ samtal? sen till gymmet sen hem sen kanske Bio med Felix.
Men jag skriver sen
xoxo Sarah Davis


halloooooo-n?

hallon är gott? yepp, sitter och äter det nu, gott som faan!
Kom nyss hem från Felix. Jag sov där som vanligt. Fast han började 10 så jag sov kvar en stund. Han syrra va hemma när jag vaknade, trevlanss.
Idag blir det jeans och mjukiströja, och oplattat hår i en toffs. haha nice. Nej men jag orkar verkligen inte bry mig idag.
Ska äta upp nu!
xoxo Sarah Davis


tröttig fuckface

Kom nyss hem från Felix. Sov hos honom och igår var jag först i stan med Felix och hans 2 kompisar, sen åkte vi till honom sen åkte vi till kragsta sen åkte vi till roslagsnäsby. Shit där blev det mycket på en gång. Köpte ett par tåspets skor igår till balleten, shit jag kommer dö....... Sen köpte jag ett par stövlar också till vintern! nicenice, har redan 2 par men who cares, alltid bra med ett extra par!
Juste har glömt säga. Erika är i thailand och ska vara där hela den här veckan plus hela lovet. FUCK FACE PÅ HENNE! fatta orättvist, medans hon ligger på stranden sitter jag på historia lektion? inte okej.
Men ska sminka mig nu så jag hinner med tåget!
puss på er
xoxo Sarah Davis


En jävligt trött Sarah

Idag kommer jag vara helt lost och trött. JAg och Felix kunde inte somna igår, vi somnade klockan 3 -.- braa jobbat! det var en äkta söndag kväll då man inte kan sova för att man sovit för länge på lördagen... jaja, kommer va så jävla trött, eller så kommer jag bli övertrött och va skit hyper. Vi får hoppas på de andra alternativet ;)!
Idag efter skolan ska jag och kanske Felix åka in till stan för jag måste köpa ståspetsskor. "W.O.H.O", eller inte. Fattar ni såren jag kommer få på tårna? usch
ska dricka upp mitt te nu, sen ta ut mina fina 6 små flätor jag har i håret och se hur mitt hår ser ut. Kommer säkert se ut som ett fågelbo, men vi får väll hoppas på de bästa!
xoxo Sarah Davis

Eller så blir de såhär.


Världens bästa låt


ta det lugnt kanske?

tjooosan! vaknade för inte så länge sen och sitter för tillfället och dricker kaffe. Är fortfarande typ mätt från allt jag åt igår! haha jag åt lite för mkt. men när man har dricka i kroppen så skiter man i de? yeye.
Ska snart dra iväg till dansen, sen så blir det plugg. kuuuuul
Igår så firade vi David som fyller 17 imorgon! Vi var hemma hos mig kanske 15 st. Det va riktigt mysigt och kuult! Vi åt tacos och sen blev det massa annat skit.
Här kommer lite bilder fårn igår
xoxo Sarah Davis






Jennie at my house! ehros?

Kom nyss hem. Är med JEENNNIIEE! wiie. Fast hon ska snart hem. Vi var i roslagsnäsby och gjorde en secret sak. Sen så åkte vi hem. Och nu är vi här
Ikväll ska jag träna och sen gymma, kul? NAT! orkar inte, men måste faktiskt. Har inte varit på gymmet på flera veckor. inte bra inte bra.
Nej men ska va social nu, PÖSS
CoCo Zarah Javis



vill man vara fin så.........

kan inte sluta hosta!!!!!! damp på de.
Kom hem från dansen för ett tag sen. har duschat bara och gjort lika saker. Ska snart äta sen ska jag till F, vi ska försöka plugga, haha de kommer ju gå bra?
Imorgon börjar jag 8.20...... segt. Ska på nån träningsskit som tydligen är jätte jobbig vid typ halv 7 tror jag. Så vi får se hur de går. Måste ju vara fit för 2011? ;D nej men ah
Ska äta nu, pöss på er
xoxo Sarah Davis


halv 2 är nice

börjar halv 2 idag vilket är as nice. Slutade halv 2 igår och börjar halv 2 idag, lite cp men nice som fan!
Kom nyss hem från F, sov där och har varit där hela morgonen.
Efter skolan ska jag träffa Robin min beestiiis! länge sen jag träffade honom. Så det är verkligen dags för de.
Ikväll har jag dans och jag är jätte otaggad. Men det är ba o köra, eller va man nu säger
IDag blir det mjukisdag, jeans och mjukiströja, NAJZ!
men ska sminka mig nu
xoxo Sarah Davis

Ja har ett blåmärke under ögat :( vet inte varför.. buhu


Spend the night with mami!

Kom nyss hem från Erika. Efter skolan drog vi till täby centrum och shoppa sönder. eller ah jag iaf ;D Köpte 1 klänning, 3 tröjor och en typ korsett liknande sak. 2 ringar och ett par örhängen. MI LAAJKII! Laddad med kläder inför helgen!
Ikväll ska jag och mamma på svansjön. MYS! har ingen aning om vadfan jag ska ha på mig, men det löser sig! i hope :S......
Nej men ska gå och sminka mig nu, sen är det dags för mat, sen drar vi iväg to the train.
puss påer
xoxo Sarah Davis


jag är ett litet popcorn

yepp. jag kommer seriöst bli ett popcorn snart. ÅT en hel popcorn påse i söndag och massa choklad, och igår åt jag en hel mellan bio popcorn, en snickers och 6 oreos? wtf, jag fattar inte hur jag får plats XD och det roliga är att jag inte ens blev mätt.......................
Haha. men iaf igår var jag och F på Bio, vi såg inception, skum film men riktigt bra faktiskt. Sov hos F sen, och kom nyss hem, eller okey, jag har duschat och plattat håret efter att jag kommit hem.
IDag blir det tjockis tröja i think. Orkar verkligen inte nått annat. Det är jätte dåligt väder. och det ända vi ska göra idag är typ att sitta i mediproduktionsalen. Så aaa....
Skriver sen
xoxo Sarah Davis

Ps. BAD FUCKING HAIRDAY! .......... damp............


te kaffe, kaffe te, varför inte bå..

te kaffe, kaffe te, varför inte både och? ;o har druckit 2 koppar te och 2 koppar kaffe på en timme, men det äe bra jobbat? haha snacka om att jag kommer bli kissnödig!
Ska smsa Erika snart och se om hon vill mötas en liten snabbis, de är så sjukt fint väder.
Har dans klockan 5, ORKAR INTE!! är sjukt otaggad. Vill helst bara vara hemma och ta det lugnt med ....!
Men har skitit i dansen för många gånger nu. Så måste gå.
Igår var jag alexandra och jemma på fest i åkersberga. Kändes som att hela tibble va där xD haha men de va kul som fan iaf! Jag kom hem kanske vid 2, inte så sent. Men då iaf så satte jag mig i sängen och kollade på sex and the city sen sov jag. Vaknade för typ en timme sen och sitter och äter frukost just nu.
Ska gå och hämta min 3:e kopp te nu. PÖSS
xoxo Sarah Davis

Jadu, Fail


Beaakååiiieess

yeppyepp, Alexandra åkte hem för ett tag sen. Hon ska äta middag med disn faarfaar. MEn sen ska vi ses ikväll igen. Vi ska nämligen fira axel. Det kommer bli as nice! men hoppas jag mår bättre tills dess bara, för min kropp vill inte riktigt fungera som jag vill nu och det är inte bra.
Igår kom vi hem typ 4 - halv 5, Efter att alla hade gått, så badade jag, pontus, alexandra, och 2 killar till jacuzzi i typ 3 timmar, och de va galet nice.
sitter och dricker kaffe just nu och försöker bli pigg.. har bara ätit lite hallon och "yougurt" idag, okej och liiite paprika. Vill ha chips.. men dom har pappa ätit upp. Vill ha godis.. men de har pappa ätit upp. Suck! och jag är för lat för att ta bussen till centrum eller min fina mooppee!
ska typ dö nu
xoxo Sarah Davis

Såhär såg jag ut igår


Igår när vi bada jacuzzi glömde jag att jag hade min mobil i bhn.... R.I.P min älskade bebis


Ska få den här i julklapp! WIIIE YEYYEYEYEYEEEEEEE!!


Den stora frågan..


Ja jag har ett plåster, sluta..

ja jag har ett plåster sluta glo förihelvete!
Yepp idag har jag gått runt med ett plåster på kinden hela dagen och fått blickar på mig som om jag vore största retardet. Menmen ibland får man ta sånt! haha
Vissa trodde att jag hade varit med i ett slagsmål? wtf, jo men självklart jag va med i väääärsta slagsmålet igår! shiiit! [driver]
Efter skolan, åkte jag först till sjukgymnasten sen till stan och köpte en näspiercing med Jessica.
Är hemma nu, dushca och åt nyss. nicenice, måste gå ner och hämta en treo snart, har så jävla ont i huvet och det måste fixas! för ikväll ska de festat med sötaste bruden Alexandra!
ska hämta treo nu
xoxo Sarah Davis

där är min piercing, sjukt ful bild. men ah där är den!


hemma in my house

kom nyss hem från stan. Träffade Alexandra i stan efter museet. Jag har saknat den filuren! Vi gick runt lite och sen piercade vi mig :O shitpommes! im in love, yeppyepp jag älskar min piercing!
Ska plugga matte snart, men just nu äter jag, hehe gottgott. Mat är typ mitt liv? nej men seriöst, mat är en av de bästa sakerna som finns utan tvekan!
Se yah!
xoxo Sarah Davis

såhär såg jag ut idag. Har färgat håret  agaaiin! ;D


Trött skit

Kom nyss hem från F, sov där idag igen. Har sovit där varje dag i typ 2 veckor snart.
Ska duscha snart, sen blir det att platta håret, hitta kläder, sminka sig och ge sig av till skolan idag igen......... Typ halv 2 till 5 ska vi vara på ett armé  museeum i stan nånstans med klassen. wohooo -.- nej fyfan vad tråkigt!!
Jennie ska möta mig i stan och så ska vi fika och sen ska jag pierca mig. hmm, vart kan det vara jag ska pierca mig? :O höhö, de får ni se!
ska duscha nu. puss på er
xoxo Sarah Davis


upptagen brud

jag jag har varit sjukt upptagen på sistone. Men nu kör vi igen!
Sov hos F igår till idag, har varit där tills typ klockan halv 12. Börjar skolan halv 2 förstår ni ;)
Just nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe! En av de bästa sakerna som finns här i världen förstår ni!
Igår träffade jag en annan kompis också var där ett tag. Men innan allt de så pluggade jag och Erika i 6 TIMMAR?! jävla skit historia. Får damp på våran lärare. Hälften av provet har vi inte ens gått igenom på lektionerna? rendom shit. Ska fanimej klaga!
Ska snart dra till tåget. Ska bara sminka mig först. Chill dag idag, bara matte och sen prov. okej kanske inte så chill, men inte många lektioner iaf. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra. vi får se helt enkelt! PUSS på er
xoxo Sarah Davis


RSS 2.0