men ja hej -16 nästan....

Va nyss ute på promenad med Mira min granne. Det är sjukt kallt ute seriöst. inte nice! höll på att förfrysa mina lår och näsa. shitpommes, tänk att inte ha nån näsa, HAHA fyfan man skulle ju vara rätt snygg då!
Börjar 12.10 imorgon, sjukt skönt. Efter skolan så ska jag och Linnea dra till Kista och kolla nyårs klänning. ah kanske sa de förut, men nu fick ni läsa de igen ;)
ska dricka mitt goda te nu, sen ska jag sova
xoxo Sarah Davis

Vallentuna bo........ rätt nice


Dirty Bitch

shenashena! Har varit hemma sen typ klockan 1. Fick hem ett stooort paket från hm, YEY! min fina klänning va där i, plus lanvin klänningen som såg ut som en säck? ska skicka tillbaka den. Sen en kofta som också va för stor :( buhuu, ska försöka få den i en mindre storlek. annars blir jag ledsen i ögat!
Ska snart dra till gymmet med Erika. Vi ska fan trimma upp våra kroppar nu! ska ju kolla nyårs klänning imorgon med Linnea, så måste känna sig lite snygg? haha nej driver. men träna är så jävla skönt, eller iaf efter träningen inte medans ;)
Ska gå och ta mitt lilla piller nu? Vad för piller? de ni! höhö
xoxo Sarah Davis
Bilder från igår




kanelbulle-a?

Kom nyss hem till min kompis, Han va på träning och medans så åkt jag hem och hämta godis, choklad och kanelbullar. Mjukisar också. ska sova här ikväll. Har inte skola imorgon utan är ledig. rääätt sköönt!
Efter skolan åkte jag direkt hit, sen har jag varit här hela dagen.
Nej men ska gå och hämta min feta godis påse och mina mjukisar som jag ska sätta på mig DIRR MODE!
awesome
xoxo Sarah Davis

-17?

hörni, inte okej! det är -17 ute. WTF det är fan omänskligt! de är för jävla kallt! och jag ska gå till fitt tåget i 20 minuter nu på morgonen? jag kommer förfrysa. R.I.P Sarah.

Idag i skolan måste jag köpa en flytande eyeliner, min ör borta och det är min lover.. älskar de! sen kanske jag köper någon tröja eller nånting. Men måste fråga om jag kan få pengar av mamma så länge då eftersom att jag inte har nått bakkort ;) YEY!
Efter skolan kanske jag ska till en kompis. Vi får så. ikväll är de träning iaf. orkar jag inte heller. orkar ingenting när de är såhär kallt.. det är för kallt, får ångest, hur ska man klara den här vintern?
xoxo Sarah Davis


check

beställt!


plugg är inte min grej

hemma nu! yey! sitter och äter, har duschat också btw liksom.
har inte pluggat ett skit. lyckat. ska väll intervjua min mamma snart, om jag orkar. vi får se hur de blir. annars skiter jag bara i medialektionen imorgon och gör de till på tisdag? jaja
här är en bild på min nya mysiga tröja :D


Pictures

såhär såg jag ut i fredags


Fet?

tjooo! har varit hemma ett litet tag nu. Har inte varit hemma sen i fredags morgon.
I fredags firade vi Erika, först tjejmiddag sen fest. Riktigt lyckad kväll!
Igår på lördan så va vi hemma hos Lucas hela dagen och tjockade oss som fan! har aldrig tjockat så mkt, seriöst!
Hade kramp i magen när jag va på väg till en kompis. haha tycker synd om den personen klaga som fan xD haha, nej men jag sov där. så mycke mer har jag inte gjort i helgen
ska snart dra till gymmet, sen är det dans i 3 timmar. nice shit.
har skit mycket plugg att göra idag :( ska intervjua och foto. Sen plugga till mediaprov, matte prov och italienska prov. KUL LIV JAG KOMMER HA IDAG! eller?

bilder från igår









@erikaaaas plaaaace

TJÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
är hemma hos Erika nu! köpte en skiit mysig tröja i täby centrum. Erika skulle köpa nånting men blev aldrig nöjd. Höll på att svimma för att jag bara ätit 2 ägg på hela dagen och simmat 900 meter. hej träningsvärk imorgon? shit pommes
ska kolla på när Malin målar sina oranga naglar med silvr streck.
xoxo Sarah Davis


äntligen fredag!

hörni det är fredag! ÄNTLIGEN! fan va jag har längtat!
Ikväll ska vi fira Erika som fyllde 16 i måndags, my little honeypie <3
Idag har vi simning i skolan? KUL, usch fyfan. Jag hatar att simma med klassen. Vi ska simma typ 600m eller mer på en kvart? tror dom att vi är superman eler nånting? aja det är bara att simma på så löser det sig väll i hope.
Drar direkt till Erika efter skolan, sla sova där och sen drar vi direkt till lucas imorgon. Så kommer skriva lite hit och dit, men det löser sig ;)
ska äta frukost nu
xoxo Sarah Davis


byyee

nu drar jag till the sturegaataan


stress++++

Nu är det stressigt! ska ta tåget om 1 timme till stureplan. Ska äta middag med en person förstår ni. Fin resturang, passa jag in? NEEEJ! jag kommer verkligen inte passa in. Shit! vad fan ska jag ha på mig. jaja jag duscha nyss ska föna håret nu.
xoxo Sarah Davis


skit snyggt

nu drar jag till skolan snyggare än nånsin


jessica

Hejsan hoppsan! Första inlägget från mig nudå. Okej, kan börja och säga vad jag heter och lite sånt. Jessica Hellden heter jag och jag går Södra latins gymnasium med inriktning på dans. Mer hinner ja inte säga för jag ska iväg till skolan nu som ligger hela vägen borta på söder. Ha en bra dag så får ni höra mer av mig när jag kommer hem. Kramar


Sarah + Stureplan?

tjäännatjänna. Mådde skit dåligt igår när jag kom hem så kunde inte plugga, så sket i första lektionen idag, Italienska prov sörni. Men måste gå på andra lektionen, de är svenska och då har jag redovisning, YEY! haha kommer så jävla dåligt, har inte pluggat ett skit. Men kan de mesta så vi får väll hoppas på att de går bra?
Ska gå till skolan utan smink, tjocktröja och jeand idag, orkar verkligen inte bry mig ska ju bara vara där på svenskan sen ska jag dra till min gamla skolan ENHAGEN JAO och hämta lite grejor sen ska jag hem igen.
Ikväll ska jag äta middag på sture lounge [hur f*n stavad lounge?] A men iaf, dit ska jag och äta ikväll, det är klädcode eller vad man nu säger, så jag måste vara fin kläd. Hur ska de gå? jag har bara kläder från gina och hm typ, och alla där typ från gucci? fanfanfan, panik säger jag bara. shitpommes
Ska gå och äta frukost och få bort min ångest med mat
xoxo Sarah Davis


Trött kär-ring?

Ska snart dra till dansen, orkar inte egentligen. Men måste det är sista gången modernt för i år ;) ganska sjukt! nästa gång vi ska dansa modernt är år 2011 :S jävlar vad fort de här året har gått! jävligt mycket har hänt de är en sak som är säker!
Efter skolan träffade jag linnea och köpte en present till henne! GRATTIS MY LOVERGIRL nu är det bara 1 år kvar till freeedooom!
Gjorde middag till mamma och pappa idag! tände ljus och gjorde de mysigt. Bakade kladdkaka och la hallon, kardemumma och nötter på, blev sjukt gott! Dom blev väldigt glada då! höhö, jag kan vara en gullig dotter ibland.
men ska dra och byta om nu så jag inte kommer försent!
xoxo Sarah Davis



S & J

Jag och Jessica ska börja dela blogg ;D kommer bli awesome! riktig pangbrud de dära!

Kom nyss hem från dansen btw, ska äta om typ 20 min? DÖÖÖR av längtan! seriousshit! är skit hungrig.
Innan gymmet träffade jag Bergs och Millan, vi snackade och chillade gaaaaaaaalet. haha driver. nej men drog til gymmet, kuta till bussen och sprang sen igen till dansen. Sen när jag kom dit så va dansen försenad. onödigt..
Ska dricka mitt te nu, sen blir de mat!
xoxo Sarah Davis

Tummen upp till Mrs.Pigge också kallad Jessica, Rufffe?


jag fick den! SCORE

gick lite tidigare från skolan för att jag ville hem och äta innan träningen haha. matfreaket nr.1 in tha hoouuse?
Min mamma opererar sig idag.. lycka till mamsen! love you!
Ska snart dra till gymmet, sen drar jag till dansen. Imorgon är det onsdag! sen är det bara torsdag och fredag kvar sen är det lördag! woopwoop!

JAG FICK KLÄNNINGEN! tack mamsen <3


JAG SKA HA DEN!

I den kollektionen på hm finns en så jäävla fin klänning. JAG SKA HA DEN! jag måste seriöst, kommer få damp annars! så jag sitter och vakar över hms sida nu ;D höhö
Vad annars gör jag nu? jo just nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe. Ska sminka mig snart, sen sätta på mig nånting. wohoo
nej men ah, tycker synd om de i min klass idag, är på cp humör. WOOPWOOOOOP
xoxo Sarah Davis


hej hejdå

det ända jag säger är hej studiebidrag, hejdå studiebidrag






skitsamma

Nu skiter jag i den där jävla headern
Nu drar jag till gymmet, CHIAO!

Sarah gymma?


YESHDUDE!


jävla fitt kuk fan header!

JÄVLA HEADERN FUNKAR JU FAN INTE ATT LÄGGA UPP!
får damp på riktigt seriöst! DAMP

I cant handle it when i turn off my nightlight

Åt nyss lite hallon & björnbär med kvarg. riktigt gott faktiskt ;)
Ska gymma om typ 2 timmar. Efter det blir det tennis. such och fy orkar verkligen inte tennis. men jag måste faktiskt. har bara varit på 2 träningar på hela terminen, haha lyckat Sarah Davis!
Efter skolan träffade jag babygirl Linnea en liten stund vi snackade lite om allt, skönt.
Jag och Erika har planerat hela lördagen typ. ÄTAA! yes, längtar så jävla mkt. Men bara för de så kommer den här veckan gå så sjukt segt..
Direkt när jag kommer hem ska jag duscha sen sova, så den här veckan går fort!
xoxo Sarah Davis

Orkade verkligen inte platta håret idag, så det fick vara lockigt ;)


okej jag är vaken

fyfan vad trött jag är. Somnade inte förens typ 4? lyckat. har sovit 2 och en halvtimme är skit hungrig också. men YEAH! jag mår bra?
Ska gymma idag efter skolan, jag måste verkligen göra de! men vi får se om de blir av, höhö
ska hämta fruullleee
xoxo Sarah Davis

eeh, jag är typ fett snygg?


Jag saknar dig mer än ord kan beskriva

















önskelista?

hm, hörni vad ska man önska sig i julklapp? de börjar liksom bli dags att berätta de för mamsen och papsen. De jag kommit fram till än så länge är

  • En mobil
  • En kamera (en liten, inte system)
  • Baslåda eller vafan de nu heter
  • soroundsystem(hur stavas de?) till mitt rum
  • en onepiece för att ha hemma
  • sen typ pengar

Sen fyller jag ju år typ nästan exakt en månad efter. Då ska jag önska mig 1 sak

  • Göra om mitt rum!

Yeah de blir nice hörni, låter som en bra plan enligt mig!

Ska dricka upp mitt te nu medans jag ska försöka fixa mig jävla header. DET GÅR INTE! den är för liten hela tiden. Får damp!

xoxo Sarah Davis


whatcha mama never told ya

Det blev ändrade planer igår. Drog till a person ist, och kolla film och tog det lugnt. Det blev som jag sa tillslut, att jag inte skulle dricka den här helgen. Cred till Sarah? Första helgen sen skolan börja som jag inte druckit eller festat. duktig Sarah
Idag är det övningskörning, dans och plugg som gäller. Den tråkiga söndagen.. uschushc
Men imorgon fyller Erika år! yeaaah. 16 år blir bruttan imorgon.
Ska gå och äta frukost nu!
Jag är typ såhära liksom lycklig just nu och det känns awesome!!!
xoxo Sarah Davis


oplanerat. damp

tjänatjäna. Inget planerat alls. Finns 100 olika saker att göra. Vad ska man välja? fittafan får ångest. jag och beslut passar inte ihop!!
Aja, ska sätta på mig nån klänning, sätta på mig klackarna och dra på fest! hörs sen!
xoxo Sarah Davis


magen typ går innåt?

tjäänna! har inte ätit sen frukost igår. Är sjukt jävla cp hungrig! så nu blir det stooor frukost!
ska nog inte  festa den här helgen. Igår tog jag det lugnt med en kompis och ska nog göra det med en special person tonight också.
Men nu på dagen ska jag till täby centrum och äta och shoppa med Linnea my lovegirl!
Men ska äta nu. Sjukt jag är inte hungrig nu längre :S är väll för hungrig, aja ska trycka i mig lite mat
xoxo Sarah Davis

Såhär såg jag ut igår


beroende av kaffe och ....

yepp, jag är beroende av kaffe och te. dricker kanske 4 koppar kaffe och 5 koppar te per dag, rätt sjukt. Men det är nice nu när det är kallt ute. Vet inte vad jag ska göra först. Det jag ska göra är att möta upp robin och hans brud i stan, träffa en annan kille och sen en kompis sen träffa linnea. hmmm, aja vi får se hur de blir
xoxo Sarah Davis


sjuk.. i huvet?

Va hemma från skolan idag. Har sjukt ont i halsen och huvet... Gick och la mig 12 igår och vaknade halv 3 idag, alltså sov jag 14 och en halv timme. Helt sjukt, men så jävla skönt! jag behövde de verkligen.
Duschade nyss och ska snart gå på promenad med mira. Sen blir det ansiktsmask och sen blir det sängen.
Vet inte om jag ska gå till skolan imorgon eller inte. Vi får se helt enkelt.
Ska ringa mira nu
xoxo Sarah Davis

Min nya favorit låt. Allt stämmer in så grymt mkt.
Hejdå jävla pundare


onödig skoldag

va i skolan till 11, fan va nödvändig skoldag! de ända vi gjorde va att kolla på film. SCORE! nat -.-
Ska till dansen snart, men just nu dricker jag te
efter skolan åkte jag och träffa en person :) jag missade 3 bussar.. lyckat! men den 4e hann jag med. haha sen spillde jag kaffe på mina jeans. visst låter de som en bra dag?
aja
xoxo Sarah Davis

Ibland är jag så överdrivet snygg.. inte min dag idag helt enkelt


Nu vaknade jag. yey

yepp, jag vaknade för 5 minuter sen. Sitter nu med 2 ägg och en kopp te framför mig, suck. Vi fick ju som sagt inte våran sovmorgon idag. suger. jag är så trött så ja tror jag håller på att dö seriöst. Ser typ ingenting för mina ögon vill inte öppna sig helt.
Mitt tåg går om en halvtimme, lyckat, aja skiter i att fixa håret sen sminka sig tar 10 min. JAg hinner de är luunch!
men ska väll börja fixa mig nu då
xoxo Sarah Davis


shoooshoo

tjäna! Åt nyss middag. hehe har ätit som fan idag. Först frukost, sen mkt lunch, choklad, ett paket köttbullar och sen nu middag. jevlar där sarah. Men det är nice, riight?
Ska snart sova, ska bara ta en kopp te först och smälta maten sen blir de lägg dags.
Vi har inte våran älskade underbara sovmorgon imorgon, utan vi börjar 9 ist -.- suck! vi ska sitta på någon jävla föreläsning istället? wtf, nödvändigt liksom. jävla temadag
jaja pöss på er
xoxo Sarah Davis

Jag & Bianca i nya salen på enhagen
Enhagen har ju blivit dubbelt så stort. Cola grejer


ännu en dag i Tibble Gymnasium

Sitter på mediproduktionen, de har gångg snart 3 timmar, typ en havtimme kvar. YES SNART FRIHET! sen är det bara samhälle kvar sen blir det alexandras shuuuul!
Nej men fan jag har skit tråkigt..
Får sitta och njuta av dom här bilderna så länge... liksom mums?


vaken, så jävla bra jobbat!

jag är vaken, mirakle! trodde mamma drev när hon väkte mig, men det gjorde hon inte.
Idag efter skolan ska jag åka till Alexandras skolan och träffa henne, sen ska jag och hon, förhoppningsvid bianca åka till våran gamla skola på deras öppnahus. Saknar den där skolan! eller ah inte själva skolan utan mer dom i den och stämningen.
Dagen börjar med 3 timmar lång media.. yey Men tro de eller ej så är jag på plugg humör idag. De är awesome eftersom att vi bara har lektioner med våran projekt idag. Naaej men hörni kan de bli bättre, naej tror inte de
men ska sminka mig nu!
xoxo Sarah Davis

Öronorgaaasm!


im home!

kom hem för ett tag sen. Efter skolan åkte jag och fixade mina naglar! rätt så nice, blev mörkblått. Palla vita tippar. inte min grej. det ska vara färg!
Åt nyss middag men är fortfarande så jävla hungrig? de måste vara nått fel på mig seriöst.. måste ha mer mat! får väll äta ägg?
Juste hörni, jag har gått ner 2kg på 1 vecka, hur grym är inte jag? bara 5 veckor kvar nu, sen är det minus 12 kg på min kropp. awesome!
nej men ska gå och dricka massa te så jag inte äter mer
xoxo Sarah Davis

Såhär ser naglarna ut


here it comes

här kommer bilder på mina nya kläder. Är inte alla, för kommer inte ihåg allt, men ah här kommer de ja kommer ihåg :P





kläder kläder och strumpor?

kom hem från dansen för kanske en halvtimme sen, sitter och äter just nu och fyfan va gott de är! har längtat efter middag sen klockan 2 xD haha, jaaa jag vet, fetto nr.1 men det gillar vi. har faktiskt bara ätit frukost idag.
Ska snart duscha sen ska jag vandra hem till Erika och hämta en bok som jag glömde i skolan. har ju faktiskt prov imorgon. LYCKAT!
Har skrivit klart min uppsats ;) YEAH! jag är så jävla bra. Fast om den blev så bra tror jag nog inte, men de får vi väll se.
Efter jag har duschat så looovar jag att jag ska lägga upp bilder på alla mina nya clothes!
xoxo Sarah Davis


nyvaken, mätt huvudverk. YEAH

jag mår bra! haha eller? är skit mätt har nyss ätit en hel påse hallon och kvarg, bra jobbat tycker jag. Ska gå ner och göra te snart. Chai te, muums!
Måste verkligen plugga, men vet ju inte hur jag ska göra? vet inte hur jag ska skriva och aa. det kommer helt enkelt gå åt helvete.
Nej men måste faktiskt börja plugga nu (kommer inte bli av)..
Puss på er
xoxo Sarah Davis


Sånnadära tröjot utan armar?

jajamensan, nu ska jag ska till bussen. Ska träffa Linnea och hennes kusin. Vi ska till sollentuna och sen kanske till Café 60, vi får se ;) skriver imorgon eller inatt!
Får inte ha nånting so skaver mot tatuering
så va tvungen att hitta på nånting

Det här har jag på mig tonight!


1 sekund blir 1000 år


Inte en nice grej

Imorse när jag kom till centrum och skulle ta tåget, kom jag på att mobilen låg hemma i köket -.- KUL! mobilen är typ mitt liv xD haha nej men seriöst, klarar inte av att vara utan den. Men har varit utan den hela dagen, duktig jag är.
Har varit hela dagen i stan med donya. Vi fika åt lunch och shoppa. Nicee! har saknat en där lilla filuren. Men vi har bestämt oss för att ha en riktigt fetto dag snart, så då lär de bli några kg mer på kroppen, men det är bara ett plus nu till vintern att få lite mer värme ;)
Ska äta snart, sen fixa mig och sen träffa Linnea!
simma lugnt!
xoxo Sarah Davis


a men veast

nu fixar jag och linnea oss!


svar på komentar

Det är mitt personnummer :) Den kosta 800 <3

a men mums

morgonen börjar på ett sjukt bra sätt! eller..?
Jag går och smörjer min tatuering, sen när jag kommer in i mitt rum igen så har min katt kissar på min madrass? WTF!? jävla fittkatt! men nu ska jag få en ny madrass så det är väll nice? bah yeah!
nej men ska dricka upp mitt te nu sen ska jag gå och äta ägg, japp jag är nyttig och man blir faktiskt mätt av ägg. Sen får vi inte glömma kaffe, de måste man fan ha på morgonen, annars vaknar man ju inte?
Men måste skynda mig nu
xoxo Sarah Davis
Igår

Jag och Fredrik thaa Björnie


tatuering<3


okey..

okey.. jag ska fan börja blogga varje dag nu! YEAH! nu kör vi serious shit här. Nej men ah. Vet inte riktigt vad jag skulle skriva där. men never mind

Idag har jag varit i skolan, började 12.20, riktigt jävla skönt! gjorde knappt nånting på första lektionen, sen hade vi matte och sen gick jag hem, skönt? ah som fan.
har dansat från 7 till 10, vi dansade med klackskor, och min ena klack va sne. Snacka om att jag blev irriterad?! fick fan damp, kunde knappt hålla balansen. Får väll ta en 14cm klack nästa gång då? då kommer jag dö, men livet är ju tråkigt om man inte gör lite risker ibland, right?
Ska lägga mig i sängen och bara tänka nu.
skriver sen
xoxo Sarah Davis


Inge bra när man..

Inge bra när man söker på cp barn på mediaproduktionen och den här bilden kommer upp.. Jag och Erika=Dog av garv


Fredag!

shoooooooo katter!
Vaknade för inte så länge sen, har ätit frukost och druckit kaffe, möööms!
Ska snart dra iväg till Linnea. Vi ska fixa oss och sen dra hem till johanna, där ska vi äta middag och föra, sen blir det fest. jajamensan.
Ska festa bort alla bekymmer! PÖSS PÅ ER skriver sen!
xoxo Sarah Davis


tååget dude

Nu ska jag dra till tåget med mina snygga rosa hörlurar, sitta på tåget och kolla ut på solen och lyssna på underbar jävla musik. Hörni livet leker! allt är perfaa
och idag ser jag ut såhär
xoxo Sarah Davis


tjenatjena årets solbränna?

Det är sol idag, WOHOOO!!!
Ska till stan och fika med fredrik, sen ska jag möta robin i stan sen ska jag vara med min bästis. Vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske vara med min bestis Robin? hope so! har inte träffat honom på en vecka. Den bajskorven va i nyköping.........
nej men har lite brottom
xoxo Sarah Davis


jag är bäst

har inte skrivit på typ 100 år. men vad gör de. nu skriver jag

I fredags, vafan gjorde jag då? :S
justeja! de va maskerad med älsklings puff grisen Jessica, de slutade med att jag, john och jessica satt hemma hos mig och tjocka oss med lite dricka i kroppen

I lördags var jag med Linnea och festade med kanske 7 killar hemma hos Tim i solna, kvällen slutade i vallentuna. Galen kväll är det ända jag säger, det är min slutsats av den kvällen

I söndags var jag med min älskling. Han kom till min dans och vi åkte hem till mig. Sen åkte vi till vallentuna centrum och hyrde film, köpte chips, godis popcorn, ja allt man kan tänka sig. Vi låg och kolla på film och myste hela kvällen

I måndags var jag med älskling hela dagen, vi åkte till täby centrum. Sen åkte jag till österskär och fixade mina naglar och sen drog jag hem till lucas, åt tacos och kladdkaka och drack och hade de jävligt nice. Kvällen slutade hemma hos Felix.

Igår Var jag med Felix hela dagen. Vi var hemma hos honom hela dagen, sen drog vi till stan, åt på kungsan sen såg vi saw 6 3D. höll på att dö, så jävla äcklig. Satt på rad 1 på läktaren, dom bakom oss måste tyckt att jag va riktigt irriterande eftersom att jag flaxade med armarna hela tiden för att jag tyckte det var äckligt.
När jag tycker nått är läskigt äter jag riktigt mkt. Så jag åt upp nästan hela popcornen helt själv. Efter bion gick jag och köpte godis. Var sjukt mätt men det sket jag i. Jag va sugen på godis och då ska jag äta godis. yeye
Sov hos Felix och har varit med honom hela dagen. Kom hem nyss och sitter just nu och äter mackor och dricker kaffe! rätt så nice

Ikväll ska jag träffa my honey pie Linnea, vi ska festa galet med lite sköna boys, det kan inte sluta på nått annat sätt än nice.

Skriver sen!
xoxo Sarah Davis


RSS 2.0